Dikkat: Bu altcoin'de boğalar ralli başlatmak için bu direnci kırmalı!
Dikkat: Bu altcoin'de boğalar ralli başlatmak için bu direnci kırmalı!

Dikkat: Bu altcoin’de boğalar ralli başlatmak için bu direnci kırmalı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GALA boğaları ralli başlatmaya hazırlanıyor. GALA fiyatı 0,357 dolardan geriledi. Kripto piyasasında yaşanan son satışların ardından altcoin’in fiyatı 0,215 dolara kadar geriledi. Bununla birlikte, fiyat hareketi, bu destekten 0,3 dolar işaretinin üzerine çıkmayı hedefleyen bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

GALA için önemli teknik noktalar

Günlük RSI eğimi yükseliş bölgesine girmeye hazırlanıyor.  GALA’da gün içi işlem hacmi 1,9 milyar dolar olup, %16,2’lik bir artışa işaret ediyor.

TradingView Chart

GALA boğaları Şubat ayının üçüncü haftasında başlatılan toparlanma rallisini takip edemedi. GALA fiyatı 0,357 dolardan düştü ve 0,28 dolarlık yerel desteğe ulaşarak %20 kaybetti. Günlük zaman çizelgesi grafiğinde çift tepe formasyonunun oluşması satış baskısını destekledi ve önceki direnç olan 0,218 dolara geriledi.

24 Şubat’ta gerçekleşen uzun kırmzı mum alıcıların bu desteği agresif bir şekilde savunduklarını gösteriyor. Bugün, %11 gün içi büyüme, mum modelinin oluşumuna güçlü bir takip sağlıyor. Göreceli Güç Endeksi(46) eğimi, yatırımcıların duyarlılığında olumlu bir dönüşe işaret ederek, dengeyi geçmenin eşiğinde.

TradingView Chart

Altcoin 0,215 dolarlık desteğin yükseliş eğilimi, GALA fiyatını 0,25 dolar işaretine yükselterek %13,45’lik bir kazanç sağladı. Boğalar 0,25 dolardan küçük bir direnci kırmaya çalışıyor. Başarılı olurlarsa, alıcılar, bir toparlanma başlatmak için kilit seviye olan 0,285 doları ve 20 DAM’lik ortak dirence yeniden meydan okuyabilir.

Aksine, satıcılar GALA’yı 0,285 dolardan geri alırlarsa, kripto para fiyatı 0,215 doları tekrar test edecek ve düşüş eğiliminin devam etmesi riski oluşturacak.

Önemli DMA’ların (20, 50, 100 ve 200) altındaki GALA fiyatı düşüş eğilimini sürdürüyor. Bu DMA hatları, kripto para fiyatına geçerli bir direnç olarak hareket edebilir.

Direnç seviyesi: 50 günlük SMA, 0,285 dolar

Destek seviyesi: 0,215 ABD doları, 0,177 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin