DeFi analizi Düşüş gösteren 3 DeFi projesi alım yerinde mi?

DeFi analizi: Düşüş gösteren 3 DeFi projesi alım yerinde mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerin en büyük kan banyosunu yaşıyoruz. Toparlanma kısmen görülse de halen birçok varlık eski seviyelerinin uzağında. Ocak ayında birden fazla görülen sert düşüşler ayı sezonunun içinde olduğumuzu gösterdi. Defi tarafında da kayıplar fazlalaştı. Defi analizi için 3 önemli varlığa göz atalım.

Kripto pazarındaki son kan banyosu, kripto para birimlerinin çoğunda önemli bir yıkım bıraktı. Bununla birlikte panik satışı, potansiyel rallilerinde büyük getiriler sağlayabilecek birkaç varlığında fiyatını indirdi.

DeFi analizi CRV fiyatı

DeFi analizi: CRV fiyatı 

4 Ocak’ta, CRV token rallisi 6,7 dolarda yeni bir yüksek seviyeye ulaşmıştı. Daha sonra fiyat hareketi, sadece bir hafta içinde fiyatı %40 oranında düştü. Sert bir düzeltme aşamasına girdi. Boğalar 4 dolarlık destekten kurtulmaya çalıştı. Fakat kripto piyasasındaki ani satış CRV fiyatında serbest düşüşü tetikledi. 

Kripto para birimi önceki en yüksek seviye olan 6,7 dolardan %65 oranında geri çekildi. 0,786 Fibonacci düzeltme seviyesine kadar düştü. Şimdi ise destekte birkaç düşük fiyat reddetme mumu gösteriyor.

RUNE, günlük grafik

RUNE, günlük grafik

THORChain, 2021 yılının Kasım ayından bu yana sürekli düşüyor. Yaklaşık 3 aydır düşüş içinde olan varlık önemli bir kayıp yaşadı. Teknik grafik, fiyatın azalan bir trend çizgisinden birden fazla dirençle karşılaştığını gösteriyor. Bu da fiyatı yıllık 3.4$ destek seviyesine düşürerek önceki dalgalanmaya göre %80’lik bir kayıp gösteriyor. En yüksek seviyesi ise 17,3 dolarda.

Günlük çekiç mum oluşumu, alıcının bu fiyata olan ilgisini gösterir. Bununla birlikte, bu düşen trend çizgisinden bir kırılma, yeni bir ralli için daha iyi bir onay sağlayabilir. Aynı zamanda K ve D değerleri arasında yükselişe geçiş oluşabilir.

Loopring, günlük grafik

Loopring, günlük grafik

Son olarak DeFi analizi için LRC’yi inceleyeceğiz. Fazla düşüş yaşayan varlıkların başında gelen Loopring, yüzde 80’lik bir geri çekilmeye mahkum kaldı. 

Kasım 2021’de başlayan LRC düzeltme aşaması 1,63$ seviyesine kadar geriledi. Bununla birlikte, kripto piyasası ani bir satışın sona ermesi ve 0,75 dolarlık ters desteğe düşmesiyle satış yenilendi. 0,75 dolarlık birleşik destekte ve düşen kanal modelinin destek trend çizgisinde. LRC fiyatı, sonunda bu grafik modelinden kopabilecek gün içi mum ile bu destek seviyelerinden toparlandı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin