Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?
Ethereum rakibi Cardano (ADA), iki aylık aylık düşüşün ardından yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Cardano: Mary hard fork’u 1 Mart’ta ana ağda yayınlanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun merakla beklenen Mary hard fork etkinliğinin sonunda lansman tarihi belli oldu.

1 Mart tarihi

Kurucu Charles Hoskinson’ın bir güncellemesine göre, Hard Fork Combinator (HFC) etkinliği 1 Mart’ta gerçekleşecek. HFC’nin 24 Şubat’ta tüm kalite güvencesi ve geliştirici kontrollerini büyük olasılıkla bitireceğini kaydeden Hoskinson, gerçek etkinliğin önceki aşamadan itibaren ilk tetikleyicisini takip eden beş gün içinde olacağını ekledi.

Ağdaki kullanıcıların, bu ağ yükseltmesine erişim elde etmek için Daedalus’un en son sürümünü indirerek nodelarını yükseltmeleri gerekecek.

IOHK CEO’su, etkinlik için her şeyin programa uygun olduğunu ekledi.

Güncellemelerde neler var

Daedalus Flight, aynı zamanda Cardano’nun yerel çoklu varlık arayüzünü destekleyecek kripto para birimi cüzdanının ilk sürümü olacak. Kurucuya göre, Daedalus Flight’a yükseltme Mart ayının ilk haftasında gerçekleşecek. İki haftalık bir çalışmanın ardından Mart ortalarında Daedalus ana ağında konuşlandırılacak.

Cardano, dört aydan uzun bir süre önce Goguen yol haritasını yayınladı ve çoğu aşamanın 2021 Şubat ayı sonunda gerçekleştirilmesi planlandı.

Aslında, IOHK tarafından paylaşılan bir zaman çizelgesine göre, Şubat ayının sonunda ana ağda yerel tokenların olması bekleniyordu. Son güncellemelere bakıldığında Cardano’nun Goguen’i herhangi bir önemli gecikme olmadan teslim etmek için planladığı görülüyor.

Cardano yıl başından bu yana %300 üzerinde artış göstererek sükse yaptı. Token yazının yazıldığı sırada 0,84 dolar seviyesinden işlem görüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin