featured

Cake DeFi, yeni yatırım için kurumsal girişimini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şirketlerin yeni yatırımlar için fon ayırdığı bir dönemdeyiz. Pek çok kurumsal şirket farklı isim adı altında ya da aynı şirket çatısında yatırım yapıyor. Bu yatırımların birçoğu Metaverse, Web3, NFT, fintech alanında oluyor. Şimdi Cake Defi ekibi de yeni bir girişim kolu başlattı.

Cake DeFi, merkezi olmayan finans hizmetlerini ve uygulamalarını herkes için erişilebilir kılan Singapur merkezli bir platform. Şimdi bu platform 100 milyon dolar tutarında ayrılmış sermaye ile kurumsal girişim kolunu duyurdu.

Cake DeFi Ventures (CDV), Cake’in ana faaliyet alanına sinerjik değer katacak Web3, Metaverse, NFT alanı, oyun, e-spor ve fintech alanlarındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya odaklanacak. Merkezi Singapur’da bulunan CDV, dünyanın her yerindeki girişimlerde küresel yatırım fırsatları arayacak.

Cake DeFi için iyi bir başlangıç olabilir

Ekip, oldukça geniş bir yatırım fonu hedefleyerek çıkıyor. CDV, kurucu ortakları Dr Julian Hosp, CEO ve U-Zyn Chua, CTO tarafından yönetiliyor. Dr Hosp, dünya çapındaki tüm kanallarında bir milyondan fazla takipçisi ile kripto ve blok zinciri alanında önde gelen bir etkileyici olarak kabul edilen deneyimli bir blok zinciri girişimcisidir. 

Platformun amacı, 2025 yılına kadar bir milyar insana Blockchain farkındalığı ve anlayışı getirmektir. On yıldan fazla bir süredir blockchain mühendisi, meraklısı ve yatırımcısı olan U-Zyn, merkezi olmayan sistem tasarımı ve geliştirme konusunda oldukça tutkulu biri.

CDV’nin portföy şirketleri Cake DeFi güçlü destek alabilir. Alt yapısı sağlam olan projenin ekibi, küresel blok zinciri endüstrisindeki çok sayıda Cake ürününe, bağlantıya, kullanıcıya, kaynağa ve uzmanlığa erişme fırsatına sahip. Bu da yatırımcıyı daha çok çekmesini sağlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin