Fiyatını 48 saatte üçe katladı, yatırımcıları bayram etti! Çılgın DeFi coin'de fırsat sürüyor olabilir
Fiyatını 48 saatte üçe katladı, yatırımcıları bayram etti! Çılgın DeFi coin'de fırsat sürüyor olabilir

Fiyatını 48 saatte üçe katladı, yatırımcıları bayram etti! Çılgın DeFi coin’de fırsat sürüyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Smart Chain’de (BSC) başlatılan bir merkezsiz finans (DeFi) varlığı, tüm piyasa yatay seyrederken bile yükselişini sürdürüyor.

Xido Finance (XIDO) nedir?

Xido Finance (XIDO), likidite sağlayıcılarına yield farming teşvikleri sunan, 100.000.000 XIDO token sınırlı arzına sahip otomatik bir piyasa yapıcıdır (AMM).

AMM projesinin teknik inceleme belgesinde şu ifade yer alıyor:

“XIDO Finance, yield farming teşvikleri olan benzersiz bir token dağıtım tasarımına sahip, merkezsiz bir AMM’dir.

XIDO Finance, bir yönetim katmanı ekleyen ve yeni bir token basmadan kendi kendini idame ettiren havuzlara ve çiftliklere güç sağlayan XIDO tokeni tarafından desteklenmektedir.”

Proje, XIDO tokeninin geçen Haziran ayında piyasaya sürülmesi ve yoğun bir düzeltme yapmadan önce 481 dolarla zirve yapmasıyla dikkat çekti.

Xido Finance, amacının “tamamen şeffaf, topluluğa ait ve açık kaynaklı bir oracle platformunun oluşturulmasını sağlamak” olduğunu söylüyor.

Xido kısa süre önce yerel tokeninin Binance Coin (BNB) ticaret çiftinde PancakeSwap (CAKE) borsasında mevcut olduğunu tweetledi.

Xido Finance, 3 Mart’tan başlayarak birkaç adımda yükselmeden önce aylardır yatay işlem görüyordu.

Altcoin, 48 saat içinde 5,57 dolardan 15 doların üzerine çıkarak neredeyse üç katına çıktı. XIDO, yazı yazılırken 15,00 dolar olarak fiyatlandırılmaya devam ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin