featured

Bu listeye bakmadan iyi düşünün: 2022 yılında takip edilebilecek en iyi Metaverse projeleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılında patlayan Metaverse coinleri, bu senede ses getirmesi bekleniyor. Dönem dönem zirve yaşayan pek çok proje, yatırımcısına kazandırdı. Şimdi ise bireyler yeni varlıklar arayışı içine girdi. 2022 yılında takip edilmesi gereken en iyi Metaverse projeleri için 5 farklı varlığı inceleyeceğiz.

2022 yılının başından beri, Metaverse projeleri başarılı olmak için mücadele etti. Bununla birlikte, uzmanlar sektörün geleceği konusunda iyimserliğini koruyor. Citi Bank tarafından yapılan bir araştırmada Metaverse ekonomisinin 2030’da 13 trilyon dolar değerinde olacağını tahmin ediyor.

En iyi Metaverse projeleri

Piyasada Metaverse tabanına sahip birden fazla proje var. Hatta bunlara yenileri eklenmeye devam ediyor. Yatırımcılar ise 5x ile 50x değer kazanmasını bekledi yeni projeler bulmak istiyor. Şimdi vereceğimiz listeye de göz atmanız faydalı olacaktır.

Aavegotchi

Pixelcraft Studios tarafından geliştirilen Aavegotchi, Aave protokolü altında çalışan bir DeFi oyna-kazan oyunudur. PlayStore’da 5 milyondan fazla indirmeye sahip bir evcil hayvan oyunu olan ‘My Tamagotchi Forever’ modelinden ilham alan bir oyun.

Aavegotchi’ye katılmak için oyuncuların GHST satın alması gerekir. GHST’yi kullanarak, aslında ‘dijital tahsil edilebilir’ türden NFT’ler olan aavegotchis’i elde edebilecekler. Aavegotchi, pikselli bir karakterle ‘hayalet’ olarak temsil edilen bir avatardır. Oyuncunun platformdaki mini oyunlara katılmasıyla mükemmelleştirilebilir.

  • Şu anki fiyatı: 1.90$
  • Piyasa değeri: 116 milyon dolar

Mobox

Binance kullanıcıları bu projeyi iyi hatırlıyor. Mobox’ın fiyatı da Binance Launchpool’a katıldıktan sonra önemli ölçüde arttı. Fiyatı gerçekten programdan bir hafta sonra %400 artarak rekor kırdı.

Mobox, merkezi olmayan finansın (DeFi) unsurlarını oyun araçlarıyla birleştiren, oynayarak kazanılan bir oyundur. Oyuncular para kazanırken eğlenebilirler. Aslında “GameFi” (yani oyun finansmanı) statüsünü alan ilk projelerden biri.

  • Şu anki fiyatı: 2.55$
  • Piyasa değeri: 203 milyon dolar

Bloktopia

En iyi Metaverse projeleri için sırada Bloktopia var. İçerik oluşturmadan Metaverse eğitimine kadar, Blocktopia sanal dünyada çok umut verici bir proje haline gelmek için her şeye sahip. Hedeflerine ulaşmak için dört ana sütuna dayanmaktadır: öğrenme, kazanma, oynama ve yaratma.

Ekosistemin yerel belirteci, 200.000.000.000 token maksimum arzı bulunuyor. Şu anda piyasada dolaşımdaki BLOK sayısı 8,34 milyar tokendir. Ekosistem üzerinde düzenlenen etkinliklerde yer almak, sanal arazi satın almak ve ağın yönetimine katılmak için kullanılabilir.

  • Şu anki fiyatı: 0,014$
  • Piyasa değeri: 121 milyon değer

Meta Hero

Korkunç canavarlarla savaşan süper kahramanların yer aldığı bir macera oyunu gibi görünebilir. Ancak tam olarak böyle değil. Meta Hero, sadece bir macera oyunundan çok daha fazla hırsı olan bir kripto Metaverse.

Meta Hero, avatarlar ve diğer sanal nesneler oluşturmak için 3B tarama ve modelleme tekniklerini kullanan bir platformdur. Çeşitli çevrimiçi alanlarda kullanılabilirler. Aynı zamanda koleksiyonlardan ve gerçek dünyadan sanat eserlerinden NFT’ler yaratma imkanı sunar.

  • Şu anki fiyatı: 0,036$
  • Piyasa değeri: 186 milyon dolar

RedFox

En iyi Metaverse projeleri listesinde son sırada RedFox. Dijital katılımı teşvik etmeyi amaçlayan bir Metaverse platformudur. Yaratıcılar, içermenin iki hızda geliştiği bir bölge olan Güneydoğu Asya’dan geliyor.

RedFox, bölgedeki şirketlerin Blockchain teknolojisine, sanal gerçekliğe ve GameFi’ye tutunmak için gerekli tüm araçları bulabileceği bir Metaverse evreni geliştirdi.

  • Şu anki fiyatı: 0,046$
  • Piyasa değeri: 61 milyon dolar

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin