Blockchain teknolojisini kullanarak işletmeniz için nasıl kaynak sağlayabilirsiniz?
Blockchain teknolojisini kullanarak işletmeniz için nasıl kaynak sağlayabilirsiniz?

Blockchain teknolojisini kullanarak işletmeniz için nasıl kaynak sağlayabilirsiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021’de bir iş kurmak, özellikle ekonomideki son değişiklikler nedeniyle kolay değil. İK Departmanları, giriş seviyesindeki işler için bile minimum deneyim istemeye başladı, bu nedenle birçok mezun, çalışacak bir şeye sahip olmak için kendi işini kurmaya ihtiyaç duyduğunu fark etti. Bu, girişim ​​finansmanı projeleri için rekabet düzeyini önemli ölçüde artırdı.

Bir sonraki çare, yüksek ücretleri ve değişken kredileri ile tanınan bankalar olacaktır. Ayrıca, krediyi alabilmek için zaten toplamın bir yüzdesine sahip olmanız gerekir. Böylece 2020 yılı ile birlikte “tasarruf” kelimesi güzel bir peri masalı olmaya başladı.

Ve kişisel bir kredinin tüm girişim ​​maliyetlerinizi karşılayacağını bile düşünmeyin – bu, kayıt maliyetlerini, genel merkezi, kamu hizmetlerini ve daha fazlasını biriktirir. Altı aylık maaşları unutmayın, çünkü bu kadar çabuk kâra güvenemezsiniz.

Daha fazlasını söylemeniz mi gerekiyor? Kendi kendinize bir iş kurmayı, kendi cihazlarınızla evden çalışmayı düşünüyorsanız, başarı şansı ciddi şekilde azalır.

Peki ne yapılmalı?

Çok basit – farklı bir yaklaşım deneyin. Fiat dünyası size çok fazla fırsat sunmuyorsa, kripto para birimlerinin neler sunabileceğini görme zamanı.

Kendi tokenınızla bir kitle fonlaması projesi başlatın.

Herhangi bir teknik bilgi gerektirmeyen çok sayıda token oluşturucunuz varken kendi tokenınızı oluşturmak son derece işlevsellik sağlıyor.

Örneğin Student Coin gibi platformlar, tüm dünyadan girişimcilere yardımcı olmak için token üretme fikrini kullanmanın bir yolunu buldu.

Student Coin, kullanıcıların kendi tokenlarını özelleştirmelerine ve ardından bir kitle fonlaması teklifi kapsamında satışa sunmalarına olanak tanıyor. Yeterince para topladıklarında, onları itibari paraya çevirebilir ve işlerini başlatmak için kullanabilirler.

Buradaki en büyük fayda, yeterli kar elde etmeye başladıktan hemen sonra parayı yatırımcılarınıza taksitle geri ödeyecek olmanızdır.

Kripto kredisi alın

SpectroCoin gibi, kripto varlıklarınızı kripto kredinizi desteklemek için teminat olarak kullanma imkanı veren platformlar var. Ve minimum 30 $ ‘lık bir krediye erişebilirsiniz.

Temel olarak, bir kripto kredisi, projenizi bulmak için ihtiyacınız olan fiat’a erişim sağlarken kripto fonlarınızın sahipliğini korumanıza izin verir. Diğer herhangi bir banka gibi, faiz oranlarına dikkat etmeniz gerekir, ancak bunların geleneksel bankalardan çok daha düşük olduğundan emin olun.

Ve daha da iyisi, aslında üçüncü şahıslarla iş yapmak zorunda değilsiniz. Her şey akıllı sözleşmeye göre otomatik olarak yapılır.

Bir IEO ile bir kripto işi başlatın

Kripto para birimi dünyasını tamamen kucaklamak istiyorsanız, kendi token’ınızı oluşturup vizyonunuza katılmak isteyenlere satmaktan daha iyi bir yol yoktur.

IEO tedarikinizi aşamalara ayırabilir ve her aşamadan sonra token fiyatınızı artırabilirsiniz. Toplanan parayla proje altyapınızı geliştirmeye yatırım yapabilir, yeni çalışanlar edinebilir ve pazarlamaya odaklanabilirsiniz. Ne kadar çok dahil olursanız, o kadar başarılı olursunuz.

Gördüğünüz gibi, kendi işinizi kurmanıza yardımcı olabilecek birçok çözüm var, bu nedenle sadece geleneksel fonlara güvenmeyin. Araştırmanızı yapın, size en uygun olanı seçin ve girişiminizle iş dünyasını fethedin.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin