Bitcoin ve Ethereum yatırımcıları dikkat! Uzman analist uyarıda bulundu
Bitcoin ve Ethereum yatırımcıları dikkat! Uzman analist uyarıda bulundu

Bitcoin ve Ethereum yatırımcıları dikkat! Uzman analist uyarıda bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tecrübeli finansal analist Joshua Lim, volatilitede yaşanan değişimin Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kriptolar için ne anlama gelebileceğini açıkladı. Genesis Trading’in türev başkanı ve eski Circle yöneticisi Joshua Lim, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için oynaklık dinamikleri konusundaki görüşlerini paylaştı.

Uzman Lim, son aylarda BTC volatilite oranını değerlendirmek için Twitter üzerinden paylaşımlar yaptı. Oynaklık, belirli bir varlığın fiyatındaki değişiklik olasılığına ilişkin piyasa görüşünün bir göstergesi olarak açıklanabilir.

Analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) yıllık fiyat aralığının ortasında (Bitcoin için 25.00 ile 69.000 dolar; Ethereum için 1.900 ile 4.600 dolar) aralığında işlem gördüğü için büyük ölçekli yatırımcıların satın almakla ilgilenmediğini fark etti.

Bu nedenle, şu anda aktif olan BTC oynaklığı için önemli bir katalizör görmediğini ifade etti. Bitcoin’in (BTC) oynaklığı ise iki aydan kısa bir sürede 90’dan 70’e düştü. Bu değişim 2021 Mart ayının başından bu yana en radikal düzeltme gibi görünüyor.

Uzman analist: “Bitcoin çığlık atarak satın al demiyor, ama…”

Tarihsel olarak, ima edilen oynaklık metrikleri dibe vurup yeniden yükselmeye başladığında, varlığın fiyatı için önemli bir artışı işaret ediyor. Geçmiş verilere bakıldığı zaman büyük geri dönüşler Ekim 2020 ve Nisan 2021’de aynı şekilde kaydedildi.

Resmin tamamı analist “satın alın” diye bağırmıyor ama yine de orta vadeli perspektifte çekici göründüğünü ifade etti. Joshua Lim yatırımcılar şu şekilde uyardı:

“İma edilen oynaklık metrik roketleri, haftalar içinde neredeyse iki katına çıkabilir (120’de büyük zirvelere ulaşabilir).”

En büyük kripto para olan Bitcoin, 42.790 dolardan (24 saat içinde %1,4 artışla) işlem görüyor. En büyük altcoin olan Ethereum (ETH) %1,24 artışla ve 3.300 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya çalışıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin