2022 yılında Bitcoin ve Ethereum'u neler bekliyor?

2022 yılında Bitcoin ve Ethereum’u neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının artık son günlerini yaşıyoruz. Koca 1 yıl daha kripto dünyasında geride kalıyor. Bu sene diğer yıllara göre daha yoğun geçti. Haberlerin peşin sıra geldiği ve yeni ATH’lerin gerçekleştiği bir dönem geçirdik. Lider kripto para birimi ocak ayından bu yana ciddi bir potansiyele sahip oldu. Ancak yılın son ayları Bitcoin ve Ethereum için iyi gitmedi. Ethereum daha dirençli olsa da yatırımcıların 5K beklentisini karşılayamadı.

Popüler hisse senedi yatırımcısı Timothy Sykes, 2022 yılı için kripto dünyası hakkında ön görüde bulundu. Sykes, Bitcoin ve Ethereum balonunun 2022 yılında patlamasını beklediği dile getirdi. 

Timothy, doğrudan kripto para ticaretiyle ilgilenmiyor. Ancak pazarı yine de yakından takip ediyor. Son zamanlarda yaşanılanlara bakarak işlerin daha kötü gidebileceğini söyledi. 2022 yılı için daha kötüsünü bekleyebiliriz yorumunda bulundu.

2022 yılında Bitcoin ve Ethereum için kötü bir senaryo mu bekliyor?

Popüler hisse senedi yatırımcısı Timothy Sykes, daha öncesinde takipçilerini uyardı. Düşüşün geleceğini düşünen uzman, iyimser tablonun çizilmemesi gerektiğini belirtti. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere kripto varlıkların çoğunluğunda geri çekilmeyi beklediği söyledi. 

Tim, çoğu yatırımcı en sıcak hikayeyi kapacağından ve yeterli araştırma yapmak için zaman ayırmadan doğru hikaye olmasını umacağından endişe ediyor. Yani Ekim ayının sonlarında Robinhood’un üçüncü çeyrek raporuna dikkat çekerek takipçilerini uyarmıştı. Timothy Sykes’a göre, Robinhood’un düşük performans göstermesi, destekçilerin yükselişe geçmesini istemelerine rağmen Bitcoin devrilmesine karşı kırmızı bir bayrak oldu.

Timothy Sykes ayrıca Kasım ayında Bitcoin’in çökeceği mesajını verdi. Hatta uzman, takipçilerine Bitcoin’in çökeceğine dair anket yaptı ve sonuç yüzde 90 çökeceğine inanmadı. Sonuç olarak 2022 yılında Bitcoin ve Ethereum için Timothy Sykes iyi bir beklentisi olmadığını yeniledi.

zycrpto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin