Reddit'ten çok konuşulacak kripto para hamlesi
Reddit'ten çok konuşulacak kripto para hamlesi

Flaş: Reddit’ten devrimsel kripto para hamlesi! Ortalık fena karışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en popüler sosyal ağlarından Reddit, Community Points (Topluluk Puanları) ismi verdiği özelliğin beta sürümünü genişletiyor. Bu yeni genişleme sayesinde bir alt dizin (subredit) kendi tokenini oluşturma yeteneğine sahip olabilecek.

Reddit, yeni kripto para hamlesiyle devrim yaratmaya hazırlanıyor

Bugün Reddit, kendi tokenini oluşturmak isteyen alt dizinler için bir bekleme listesi yayınladı ve web sitesinde Topluluk Puanları hakkında daha fazla bilgi sağladı.

Topluluk Puanları, toplulukta aktif olan kullanıcılara ödül olarak dağıtılabiliyor. Bir topluluk üyesinin o subreddit içinde aldığı olumlu oyların sayısına göre dağıtılabiliyorlar. Bunun için bir gönderi oluşturmak veya başka birinin gönderisine yorum yapmak yeterli oluyor.

Her alt dizin, özel bir ad, simge ve sembolle kendi Topluluk Puanlarına sahip olabiliyor. Bu tokenlerin değerleri de olabiliyorlar ve diğer kripto para birimleri gibi satılabiliyorlar. İstenirse fiat para karşılığında bile satın alınabiliyorlar.

Reddit’e göre, Topluluk Puanları itibar oluşturma amacıyla oluşturulmuş bir sistem. Açıklamada şöyle deniyor:

“Ama Reddit ile de sınırlı değil. Puanlarınız Blockchain’de olduğu için itibarınızı internette istediğiniz yere götürebilirsiniz.”

Tüm alt dizinler kendi kripto parasını çıkarabilecek

Şu anda Topluluk Puanları, Ethereum’un bir test ağı sürümünde çalışıyor. Ancak Reddit, bunun yerine bunun bir sürümünde çalışıp çalışamayacağını görmek için Ethereum katman iki ölçeklendirme çözümü Arbitrum ile çalıştıklarını duyurdu.

Reddit, şimdilik r/Cryptocurrency alt dizininde ve Bricks adlı r/Fortnite alt dizininde Topluluk Puanları sunuyor. Ayrıca, r/Ethtrader alt dizininde, Topluluk Puanları sisteminin bir testi olarak oluşturulmuş, Donuts adı verilen tokenler bulunuyor. Donuts, ana ağda Ethereum tokenleri olarak bulunuyor.

Tokenleri Reddit’e tanıtmanın amacı, belirli bir toplulukta iyi davranışı veya içerik oluşturmayı teşvik etmek için kullanılabilmeleri. Reddit şu anda bu tür kararlar için anketler kullanıyor olsa da, gelecekte merkezsiz özerk bir organizasyon (DAO) aracılığıyla topluluğu yönetmek için potansiyel olarak kullanılabilecekler.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin