Michael Saylor, altın yerine Bitcoin’i tavsiye ediyor

Michael Saylor, altın yerine Bitcoin’i tavsiye ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin 52.000 ile 47.000 dolar arasında konsolide olurken Michael Saylor bu teknolojiye hala güveniyor. Her ne kadar düşüşler gelmiş olsa da MicroStrategy CEO’su altının yerine Bitcoin’in tercih edilebileceğini yineledi. Dünyanın en büyük varlığı olan altının yükselişi risk içinde olduğunu Saylor söylüyor. MicroStrategy CEO’su Bitcoin’in daha popüler olacağını düşünüyor. 

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, Yahoo Finance Live’a konuştu. Saylor, ABD Temsilciler Meclisi  kongresinde de yapılan görüşmeleri değerlendirdi. Saylor, nihai kazananının Bitcoin olduğunu düşünüyor. Bitcoin satın al, altını ise sat stratejisinin bu yıl yatırımcılar için iyi çalıştığını söyledi.

Lider kripto para birimi senelerdir dijital altın olarak sınıflandırılıyor. Emtia gibi saklanması gerektiği ve geleneksel altının yerine geçebileceği düşüncesi oldukça fazla. Bitcoin’i en değerli kılan özelliği ise belli bir arza sahip olması. Ayrıca kripto varlıkların atası olduğu için Bitcoin her zaman özel olarak kalacak. Altyapısındaki teknolojiyle birlikte gelecekte altının yerine geçebilir.

Michael Saylor, dijital altına daha çok önem veriyor

MicroStrategy CEO’su, teşvik odaklı enflasyonist ortamın Bitcoin için iyi konumlandığını belirtiyor. Sarı metal altını ise ölü bir kaya olarak nitelendiren Saylor, yapılabilecek en iyi şeyin 10 trilyon dolar değerinde altını satıp Bitcoin almak olduğunu söylüyor. MicroStrategy CEO’su Michael Saylor röportajında dikkat çeken şu sözleri söylüyor:

“Bitcoin tarafından tehdit edilen tek şey altındır. Yapabileceğiniz en iyi şey, 10 trilyon dolarlık altının tamamını satmak ve Bitcoin satın almaktır. Altın ölü bir kayadır.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin