Vitalik Buterin, Elon Musk ve Twitter hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!
Vitalik Buterin, Elon Musk ve Twitter hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Vitalik Buterin, Elon Musk ve Twitter hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, sosyal medya şirketleri hakkında açıklamalarda bulundu. Milyarder programcı, son tweetine göre çok ciddi sonuçları olabileceğine inanıyor. Etik olarak meydan okuyan yabancı hükümetin potansiyel olarak böyle bir hamle yapabileceğini göz ardı etmedi.

Aynı zamanda Vitalik Buterin, Musk’ın Twitter’ı devralmasına karşı, her şeyi olduğu gibi bırakmaya karşı olmadığını söyledi. Vitalik Buterin, Ethereum’un “bir kamu hizmeti” olduğunu iddia ediyor. Zengin insanların sosyal medya platformlarını ele geçirmelerine izin verilmemesi gerektiğine inandığını ifade etti. Çünkü bunlar düşük para kazanma ve yüksek etki düzeylerini birleştirme eğilimindeler.

Elon Musk’ın Twitter hamlesi tepki çekiyor!

Elon Musk bu hafta başında Twitter’ı 43 milyar dolara satın alma teklifini açıkladı. Şirketi özel hale getirdikten sonra ifade özgürlüğünü koruyabileceğini iddia etti. Kripto para topluluğu, milyarderin son derece etkili sosyal medya platformunu potansiyel olarak satın alması konusunda çoğunlukla çok hevesli olsa da, birçok eleştirmen bu fikre karşı çıktı. Musk muhtemelen sosyal medya platformunu kendi çıkarlarını desteklemek için kullanacak.

Cuma günü, Twitter yönetim kurulu, diğer hissedarların indirimli fiyattan daha fazla hisse satın almasını engellemek için harekete geçti. Şimdi, Tesla patronu, bu noktada pek olası olmayan temiz bir devralma yapmak için daha da kazançlı bir teklif bulmak zorunda kalacak.

Ancak Musk, bir yedek planı olduğunu söyledi. Milyarder Twitter’ı ele geçirmekte ısrar ederse kendini uzun bir savaşa hazırlamak zorunda kalacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin