Uzman analist, kripto satın almak için en iyi zamanın şimdi olduğunu düşünüyor! İşte nedeni
Uzman analist, kripto satın almak için en iyi zamanın şimdi olduğunu düşünüyor! İşte nedeni

Uzman analist, kripto satın almak için en iyi zamanın şimdi olduğunu düşünüyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birçok kripto meraklısı, son zamanlarda dipten satın alınması gerektiğini söylüyor. Beğeniler arasında seri Bitcoin alıcıları Michael Saylor ve Nayib Bukele yer alıyor. Kripto analisti Lark Davis, kabul etmesinin yedi nedenini paylaştı.

Birincisi, Fed’in faiz oranlarını artırma planları. Forbes’a göre, ABD hisse senetleri, ilk Fed faiz artışından 12 ay sonra ortalama %7,3 artışla bitirme eğiliminde. 2016-2017 boğa piyasasında böyle bir olaya tanık olundu. Kripto para birimlerinin performansı, son zamanlarda, ABD hisse senetlerininkiyle yakından bağlantılı.

İkincisi, blockchain analitik firması Glassnode’a göre borsalardaki, özellikle Bitcoin ve Ethereum’daki kripto bakiyeleri üç yılın en düşük seviyesine ulaştı. Popüler analistin daha önce de belirttiği gibi, bu artan talep, uzun vadeli yatırım ve ardından kripto fiyatlarında bir artış olduğunu gösteriyor.

Ek olarak, daha fazla insan bu zamanı kripto satın almak için kullanıyor. Analiste göre, “2030 yılına kadar kripto para piyasasına 3.4 milyar daha fazla insanın gireceği tahmin ediliyor.” Destekleyici istatistikler arasında, ankete katılan Hintlilerin %82’sinin, ulus daha fazla düzenleyici netlik sağladığında kripto satın almayı planladığını belirten Deloitte’tan gelenler yer alıyor.

Ayın başında Hindistan, kripto kazançları üzerinde %30’luk bir vergi duyurdu ve tam bir yasak yerine kripto konaklama tercihini bildirdi. Kripto yanlısı bir yönü benimseyen bir diğer kalabalık ülke, artık kripto para birimlerini yasal para birimi biçimleri olarak tanımak isteyen Rusya.

Neden hemen kripto satın almalısınız?

Kripto piyasası, esas olarak ABD Fed’in eylemlerine ilişkin belirsizlikler nedeniyle Kasım ayında rekor seviyelere ulaşmasından bu yana sarsıldı. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC) şu anda geçen yılki 69 bin dolarlık isabetten %37,7 kayıpla 43.469 dolardan işlem görüyor. Bu arada, altcoinler tüm zamanların en yüksek seviyelerinden %60-90 düştü. Ünlü analist, başka bir kripto sloganı ekleyerek, mevcut fiyatların birkaç ay öncesine kıyasla “ucuz” olduğunu söylüyor.

Şu anda satın almanın bir başka nedeni de dev sosyal medya platformları tarafından büyük dijital varlık benimsemesidir. Reddit kısa süre önce, kullanıcıların Twitter’a benzer şekilde, profil resimleri olarak herhangi bir NFT kurmalarına izin verdiğini duyurdu. Ayrıca, Meta ve TikTok kullanıcılara NFT yeteneklerini tanıtıyor. Reddit şu anda Ethereum topluluk tokenlerini desteklerken, Twitter’ın kripto destekli bir devrilme özelliği var.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin