Bu altcoin 2 aylık direnci aştı! Yeni bir ralli çok yakın
Bu altcoin 2 aylık direnci aştı! Yeni bir ralli çok yakın

Bu altcoin 2 aylık direnci aştı! Yeni bir ralli çok yakın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity, yerel token olarak yeni bir fiyat konsolidasyon modeli yarattı. AXS, kripto piyasası düşüşü sırasında %56’nın üzerine çıktı. Bu fiyat oluşumu, AXS tokenini 2 aylık direnç bariyerini etkin bir şekilde atlamaya itti. Dolayısıyla, AXS için yeni bir yükseliş trendi devam ediyor.

Fiyattaki %56’lık büyüme oranı, Axie Infinity’nin pazarda tahakkuk ettiği büyük bir kırılmayı ve yükseliş hareketini temsil ediyor. Ayrıca bu konsolidasyon, AXS’nin fiyatını 63,47 dolardan 81,54 dolara çıkarmak için bir sonraki yükseliş ivmesini tetiklemek için büyük bir fırsat.

Axie Infinity 2 aylık direnci aştı!

Yazım sırasında, Axie Infinity 63,41 dolardan işlem görüyor. Altcoin piyasasının bu günlerdeki açık ve kapalı fiyat hareketine rağmen, AXS tokeninin 2022 ortasına kadar 81,54 dolarlık önemli bir fiyat hareketi var. AXS’nin 81,54 doları kırabilmesinin önünü açmak için yatırımcıların satın alma davranışının kilit faktör olması bekleniyor. Bu arada, kripto birkaç engelle karşılaşabilir, ancak kripto yükselişe devam edecek gibi görünüyor.

AXS fiyat oluşumunun büyük resmiyle, kriptonun geri çekilmeyle karşı karşıya kalması için daha az beklenti var. Dahası, pazardaki rekabet ne kadar şiddetli olursa olsun, AXS yükseliş performansını sürdürürse rakip altcoinlerinin çoğunu değiştirebilir.

Aslında, Axie Infinity fiyat hareketinin bu fenomeni, toplu kabulü ve AXS çevresinde yeni bir kripto merkezli hissi başlatabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin