BTC yaprak dökümü yaşarken kripto balinaları toplama peşinde mi?

Yaklaşık 500 milyon dolarlık BTC, balina tarafından harekete geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberBitcoin, bu sefer hafta sonunu durum geçiriyor. Geçtiğimiz haftaya nazaran daha stabil ilerlediğini görebiliyoruz. Son zamanların en yüksek seviyesini gören BTC, kazançların düzletmesini yaşıyor. Ancak temel analiz tarafında gidişat risk teşkil edebilir. Dünya genelinde yaşanan enflasyon kripto varlıkları da etkiliyor. 

Enflasyon dediğimizde aklımıza ilk olarak Amerika geliyor. Hafta içi açıklanan veriler, son 40 yılın en yüksek seviyelerinden biri oldu. Enflasyon sonrası Fed olağanüstü toplantı yapacağını açıkladı. 14 Şubat’ta Fed ani bir toplantı için bir araya gelecek.

Tüm bunların yanı sıra Bitcoin balina hesapları yine hareketli. Hem küresel hem piyasa içinde yaşanan dinamikler sonrasında balinalar kendini korumaya alıyor. Korumayla beraber alım ve satımlarında olabileceğini görüyoruz. Devasa bir balina, tek bir işlemde yaklaşık yarım milyar dolar değerindeki Bitcoin’i taşıyarak dikkatleri üzerine çekti.

Balina, BTC varlıklarını bilinmeyen cüzdana taşıdı

Balina, BTC varlıklarını bilinmeyen cüzdana taşıdı 

Balina izleme botu Whale Alert başlangıçta, o sırada 489,97 milyon dolar değerinde olan 11.000 Bitcoin’i bilinmeyen iki cüzdan arasında yeniden yerleştiren derin cepli bir kripto yatırımcısını içeren devasa Bitcoin işlemini tespit etti. 

BitInfoCharts, alıcı cüzdanın daha sonra 11.000 BTC’nin tamamını bilinmeyen iki cüzdana kaydırdığını gösteriyor. Bir cüzdan 211 milyon dolar değerinde yaklaşık 5.000 BTC topladı. İkinci bir bilinmeyen cüzdan 253 milyon dolar değerinde 6.000 BTC aldı. Hemen var olan 292. en büyük BTC adresi olarak dikkat çekti.

Whale Alert, bir dizi balinanın BTC’lerini kripto denizlerinde nasıl geçirdiğini belgelemeye devam ediyor. En büyük işlemlerden bazıları, kripto borsaları arasındaki ve bir saklama firması ile dijital varlık borsası arasındaki transferleri içerir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin