Yılbaşından beri yüzde 17.000 artan bu altcoin'de yarın önemli bir gün!
Yılbaşından beri yüzde 17.000 artan bu altcoin'de yarın önemli bir gün!

Ünlü analist patlamaya hazırlanan 6 altcoini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kripto etkileyicisi ve analisti Nicholas Merten, tüm sektör değerde fırlamaya hazır göründüğü için en iyi merkezi olmayan finans (DeFi) oyunlarını yıkıyor.

DeFi sektöründeki yeni bir videoda, DataDash kurucusu 426.000 abonesine çok yakında bir DeFi “süper tarzı”na tanık olabileceğimizi söylüyor.

Altı varlık

Ünlü trader, piyasadaki birçok DeFi projesinden, özellikle ilki türevler projesi dHedge DAO (DHT) olmak üzere altı varlığa göz kulak olduğunu söylüyor. Merten, piyasadaki kripto türevi platformlarının çoğu konusunda hevesli olmasa da, DHT / BTC konusunda oldukça yükselişte. Analist, ürünü kullandığını ve tokena kişisel olarak yatırım yaptığını söylüyor.

Ünlü traderın listesinde bir sonraki koinler, merkezi olmayan borsalar (DEX) SushiSwap (SUSHI) ve Uniswap (UNI). Merten, her iki tokenın da teknik açıdan ilginç göründüğüne dikkat çekiyor. Merten, Uniswap’a kişisel olarak yatırım yapsa da, SUSHI / BTC’nin Ocak ayında ulaştığı seviyelere kıyasla pazarlıklı bir fiyatta göründüğünü söylüyor.

Merten’in teknik açıdan ilgilendiği bir diğer varlık da, Bitcoin’e karşı (YFI / BTC) verim çiftçiliği protokolü Yearn.finance.

Ünlü traderın listesinde beşinci sırada, Merten’in Bitcoin’e (1inch / BTC) karşı hem teknik hem de temel açıdan çekici göründüğünü belirttiği 1inch DEX toplayıcı var.

1inch, sadece gaz verimsizliği, likidite sorunları veya spread gibi DEX’leri rahatsız eden birçok sorunu çözmekle kalmıyor, aynı zamanda grafiği de geç yükselişe benziyor. Piyasa değeri de UNI ve SUSHI’ye kıyasla nispeten düşük ve bir milyar doların biraz altında. Varlık, bu hafta en iyi kripto borsası Coinbase’e de eklendi.

Traderın göz önünde bulundurduğu son koin ise Warp Finance.

Merten, ETH veya diğer ERC20 altcoinler gibi değişken varlıkları kullanmak yerine likidite havuzu tokenlarını teminat olarak kullanmanın ilk protokollerden biri olduğunu iddia eden bir proje danışmanıdır.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin