Uniswap (UNI), Ukrayna kripto bağışlarını kolaylaştıracak!
Uniswap (UNI), Ukrayna kripto bağışlarını kolaylaştıracak!

Uniswap (UNI), Ukrayna kripto bağışlarını kolaylaştıracak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap, ERC-20 tokenlerinin Ether’e dönüştürülmesini kolaylaştıracak yeni bir arayüz başlattı. Bu gelişmeyle birlikte kripto topluluğunun Ukrayna hükümetine bağış yapmasını kolaylaşacak. Şimdiye kadar Ukrayna hükümetine 53 milyon doların üzerinde bağış yapıldı.

Önde gelen bir merkezi olmayan borsa (DEX) olan Uniswap, ERC-20 tokenlerinin Ethereum’a dönüştürülmesini kolaylaştıracak bir arayüzü piyasaya sürdü. ERC-20 tokenleri arasında Aave (AVAE/USD), Chainlink (LINK/USD) ve Decentraland (MANA/USD) yer alıyor. Bu arayüzle birlikte insanların Ukrayna ordusuna bağış yapmasını kolaylaşacak.

Uniswap, Ukrayna ordusuna bağışları kolaylaştıracak!

DEX’te Ukrayna’ya bağış yapmak isteyen herkes cüzdanlarını DEX’e kolayca bağlayabilir.

Bu, Uniswap ekibi tarafından gerçekleşse de bazı kripto topluluğu üyeleri bu kripto bağışlarıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Endişeler, Ukrayna’da merkezi bir borsa tarafından tutulan bu cüzdanları tarafından dile getirildi. Bu kullanıcılar şimdi Ukrayna’ya bağış yapmak için “güvenli bir saklama yaklaşımı” talep ediyor.

Bu endişelere rağmen, Ukrayna hükümetin son zamanlarda DOT adresi eklemesiyle kripto bağışları almaya devam ediyor. Polkadot kurucusu Gavin Wood, bu cüzdan adresine 5,8 milyon dolar değerinde DOT tokeni bağışında bulundu.

Ukrayna’ya kripto bağışları yağıyor

Blockchain topluluğu, Rusya’nın ülkeyi işgalinden bu yana hareketli günler geçiriyor. UkraynaDAO gibi girişimler zaten çekiş kazanıyorken, mali destek çabalarına karşılıksız tokenler (NFT’ler) de dahil oldu. Ukrayna hükümeti ve kâr amacı gütmeyen kuruluşlar çok büyük bağışlar alıyor. Elde edilen son verilere göre ülkeye 53 milyon doların üzerinde bağış yardımı yapıldı.

Bu bağış miktarı, davaya kişisel olarak bağış yapan veya diğer altcoinler aracılığıyla yapılan bağışların verilerini içermiyor. Bitcoin, Ether ve Polkadot, bu bağışlar için kullanılan en popüler kripto paralar arasında yer alıyor. Bağışlar, Ukrayna hükümeti tarafından doğrulanan cüzdan adreslerine gönderiliyor. Bununla birlikte, bağışlardaki artış, grafiklerde kripto paralara artan değerine bağlanabilir. Bu hafta, kripto paralar geçen haftaki büyük durgunluğun ardından cesur bir ralliyi başlattı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin