Kripto balinaları devasa Bitcoin alımları gerçekleştiriyor!
Kripto balinaları devasa Bitcoin alımları gerçekleştiriyor!

Kripto balinaları devasa Bitcoin alımları gerçekleştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Salı günü, Bitcoin 45 bin dolara yaklaşıyordu, ancak daha sonra hisse senedi endeksleriyle birlikte Amerikan seansı sırasında hafif bir düşüş yaşadı. Bitcoin, diğer riskli varlıklardaki düşüşe ve doların artışına rağmen direnç gösterdi. Rusya’nın Swift’ten kısmi kopmasının (%80) şiddetini hisseden bankacılık sektörünün ardından dünya piyasaları düşüyordu.

Ancak bu durum kripto para talebine çok az zarar veriyor. Binance borsasında, BTC ve USDT ile ruble çiftlerinde işlem hacmi önemli ölçüde arttı. Kripto fonları, son beş haftadaki 239 milyon dolardan, hafta boyunca 36 milyon dolarlık net varlık girişi kaydetti.

Bitcoin dip noktasını gördü mü?

Kurumlar ayrıca artan askeri gerilimler ve hükümet sermaye kontrolleri arasında alternatif araçlar arıyor. Glassnode’a göre, kripto balinaları son birkaç haftadır agresif bir şekilde Bitcoin satın alıyor ve bu da yerel bir dibe ulaşıldığını gösterebilir. Böyle bir durum en son geçen yıl Mayıs ayında, iki aylık bir konsolidasyonun ardından pazarın Temmuz sonunda yeniden büyümeye başladığı zaman gözlemlendi.

Teknik olarak, Bitcoin Mart ayına büyüme ile başladı. Böylece, BTC fiyatı gün içinde %1,9 artarak 44.100 dolara yükseldi. Ethereum %2,5 büyüyerek 3.000 dolara yaklaştı. Solana ve Terra sırasıyla %6,7 ve 5,2 yükseldi. CoinMarketCap’e göre kripto piyasasının toplam kapitalizasyonu gün içinde %2 artarak 1.94 trilyon dolara ulaştı. Bitcoin Hakimiyet Endeksi %43 civarında seyrediyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi, 52’nin tarafsız bölgeye taşınmasına bir puan daha ekledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin