featured

Ethereum ağ ücretleri düşüşünü sürdürüyor: Gerileme sürer mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en değerli ikinci varlığı Ethereum ağ ücretleri konusunda düşmeye devam etti. Önemli ölçüde gerileyen ağ ücretleri sayesinde işlem yapma iyileştirilmiş oldu. Ethereum ağını kullanan yatırımcılar için iyi bir gelişme. 

Bir işlemi zorlamak için gaz fiyatı, 48 gün önce 10 Ocak’ta Ether ile işlem yapmaktan %80 daha ucuz. Ağ ücretinde fiyat son ayların en dip noktalarını gördü. Bugünlerde Ethereum göndermek daha ucuz hale geliyor. 

Ethereum ağ ücretleri işlem başına 52$ civarındaydı. Bugün ise, transfer başına ortalama işlem ücreti 10,26 ABD dolarına kadar geriledi. Zincir içi ücretler daha ucuz olsa da, son yedi gün içinde önemli ölçüde düşen ikinci katman (L2) işlemleri izledi.

Ethereum ağ ücretleri son 6 ayın en düşük seviyesinde 

27 Şubat Pazar günü, Ethereum (ETH) ağı ile işlem yapmak çok daha ucuz hale geldi. Çünkü ortalama boyut ücretleri transfer başına 0,0039 ETH ya da 10,26 dolara düştü. Ethereum ağ ücretlerinin en son altı ay önce düşük seviyesindeydi. Yani 2021 yılının Ağustos ayının sonlarında bu kadar düşük olduğu zamandı.

Şu anda, transfer başına ortalama 10,26 ABD doları ücretle, 10 Ocak 2022’de ETH aktarımına göre %80,26 daha ucuz . O zamanlar, bir aydan fazla bir süre önce, işlem başına ortalama işlem ücreti 52 dolardı. Ethereum ağ ücretleri o günden beri aşağı doğru kayıyor. Bunu medyan boyutlu gaz ücretleri takip ediyor. 48 gün önce Ether’de medyan boyutlu gaz ücreti 29 dolar iken, bugün 0,0017 ETH. Dolar bazlı transfer başına 4,55$. Yüzde 84,31 daha düşük seviyede. 

Loopring’i L2 aracılığıyla bir ETH işlemi göndermek için Zksync (0,16$), Polygon Hermez (0,25$), Arbitrum (0,56$), Boba Network (0,99$), Optimism (1,24$) ve Aztec (4,23$) takip ediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin