Ukraynalılara 2 milyon Tether toplanarak, dağıtıldı

Ukraynalılara 2 milyon Tether toplanarak, dağıtıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Savaşın ortasında Ukrayna’ya yardımlar devam ediyor. Kripto alanında yardımlar azımsanmayacak kadar çok. İnsanların daha çabuk erişebilmesi ve kolay gönderim sayesinde genellikle dijital varlıklar üzerinden yardımlar yapılıyor. Son olarak bir bağış toplama platformu 2 milyon Tether toplamayı başardı.

Ukraynalılar ve Ukrayna ordusu için para toplamaya yardımcı olmak olan yeni bir bağış toplama platformu, yakın zamanda 2 milyon stablecoin Tether topladığını belirtti. Bağışlanan kripto varlıkların bir kısmı Ukrayna ordusuna ve gönüllüleri finanse eden bir insani yardım fonuna gönderildi

Ukrayna’ya Tether bağışı yapıldı

Ukraynalı sivillere ve ülkenin askeri güçlerine yardım etmeyi amaçlayan bir bağış toplama platformu olan Whitepay , geçtiğimiz günlerde 2 milyon USDT topladığını söyledi. Fon tarafından 6 Mart Pazar günü konuyla alakalı bir tweet paylaşıldı. Yayınlanan bir tweet’e göre, USDT’nin bir kısmı o zamandan beri tıbbi ihtiyaçlarını karşılamak için Ukrayna ordusuna transfer edildi. Fonların bir diğer kısmı ise gönüllüleri finanse eden insani yardım fonuna aktarıldı. 

Whitepay , Estonyalı kripto para borsası Whitebit ve Ukraynalı bir fintech ve kripto girişimcisi Gleb Udovychenko tarafından kuruldu. Şirket tarafından yapılan duyuru, bazı raporların Ukrayna’nın sadece bir hafta içinde 50 milyon dolar değerinde kripto para aldığını söylemesiyle geldi. Kaynak toplama raporları, Rusya’nın işgali ve Ukrayna’daki sitelerin bombalanması devam ederken paylaşıldı.

Whitepay’in CEO’su olan Udovychenko, Rus kuvvetleri ülkeyi terk edene kadar Ukraynalıların devam edeceği konusunda ısrarcı olduğunu belirterek şunları ekledi:

“Evet, Ukrayna’dayım. Burada gerçek bir savaş var. İnsanlar sokaklarda savaşıyor ve birbirlerine destek oluyorlar. Askeri ve bölgesel savunmamız, tüm Rus işgalciler ülkemizi terk edene kadar savaşacak.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin