Kripto piyasaları hafta sonu düşüşünden sonra hafifçe toplanıyor! Genel market değerlendirmesi
Kripto piyasaları hafta sonu düşüşünden sonra hafifçe toplanıyor! Genel market değerlendirmesi

Kripto piyasası toparlanıyor: En çok kazandıran, hiç duymadığınız altcoinler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri, bir miktar istikrarla yeniden yükselişte. 1,7 trilyon doları aşan kripto para biriminin küresel piyasa değeri, bugün %0,51 arttı.

Görünüşe göre kripto piyasaları sonunda toparlanmaya başlıyor. Bitcoin %1,61 yükselirken, Ethereum da son 24 saatte %0,70 artarak hafif bir yükseliş trendi gösterdi. Bitcoin fiyatı şu anda 38.900 dolar ve Ethereum ise yaklaşık 2.570 dolardan işlem görüyor.

Avrupa’daki ekonomik belirsizlik ve Amerika için zayıf büyüme tahminleri, doların dünyanın rezerv para birimi olarak statüsünü sorgulattı. Bu süreçte Tether %0,02 yükselirken Binance Coin BNB %4,57 artışla önemli kazançlar gösterdi.

USDC stabil kripto parası önemli bir yükseliş trendi kaydetti ve %0,09 arttı. Kripto dünyasında istikrara yönelik bu hareket, uzun vadeli başarı için umut işaretleri gösteriyor.

Terra LUNA’nın fiyatı düştü, ancak değerin %9 düştüğü Pazartesi sabahı düşüşünden biraz toparlandıktan sonra %2,81’lik bir kazançla hala 81,52 dolar civarında sabit kalıyor.

Ripple’ın ödeme sistemine güç veren kripto para birimi XRP, hafif bir yukarı hareket gösterdi. XRP, ticaretin son 24 saatinde yüzde 1,95 arttı.

Cardano ise  bugün %0,34’lük hafif bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

Solana’nın fiyatı %2,39 arttı ve AVAX da %3,73 artış yaşadı.

Kripto piyasalarında en çok kazananlar ve kaybedenler

Kripto para piyasası geçtiğimiz hafta önemli değişiklikler gördü ve Elon Musk’ın favori kripto para birimi Dogecoin değer olarak 11. en büyük kripto haline geldi. Terra USD’yi geçerek borsalarda en sevilen coinlerden biri olarak yerini aldı.

Bitcoin Price

Bugün, en büyük kazananlardan bazıları, %552,75 artan Kaizen Inu ve %314 gibi büyük bir artış gösteren ZUM gibi tokenlerdi. Her ikisi de Pazartesi günü %75’in üzerinde çökme yaşadı, ancak yine de dün kaybettiklerinin 100 katının biraz altında kazanmayı başardılar. Diğer yüksek kazanç getirenler arasında yüzde 100 artışla Magic Ethereum Money yer alıyor. Ayrıca metaverse PRO değerine %100 değer katmayı başardı.

Fantasm SM, Spook Inu, Bastille De La Bouje ve Meta Doctor gibi tokenlerin tümü yüzde 75’in üzerinde düştü.

Geçen haftadan bu yana Ukrayna’ya yapılan bağışlar yavaşladı, ancak bu kripto para birimlerinden yapılan bağışların daha az değerli olduğu anlamına gelmiyor.

Rusya-Ukrayna çatışması, Ukrayna’nın dijital yardımda çok fazla biriktirdiği ve ayrıca Rusya’nın yaptırımlardan kaçınmak için kripto para birimini kullanacağı endişeleri nedeniyle ilk kripto savaşı olabilir. Chainlysis’e göre, konu kripto benimsemeye geldiğinde Ukrayna dünya çapında dördüncü sırada yer alıyor. Ülke şu anda Bitcoin, Ethereum, Tether ve Dogecoin bağışlarını kabul ediyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin