featured

Terra Classic topluluğu, LUNC fiyatını 1 dolara çıkarmak için yeni bir teklifi oyluyor! İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic topluluğu, LUNC fiyatını 1 dolara çıkarmak için çeşitli yollar arıyor. Topluluk şu anda fiyatı 1 dolara yükseltebileceğini iddia eden bir teklif için oy kullanıyor.

Bununla birlikte, Terra Classic üyelerinin ve doğrulayıcıların ilk oylamaları ve düşünceleri, LUNC yakma vergisini %1,2’ye geri getirme önerisinin başarısız olabileceğini gösteriyor.

Terra Classic %1,2 yakım vergisi teklifini reddetti

Onaylayıcı JESUSisLORD’un 11549 sayılı “LUNC için Nihai Vizyon Planı’nın 1 Dolara Çıkması” önerisi, %1,2 yakma vergisini ve topluluk havuzunu %0,3 ile %1,5’e çıkarmayı hedefliyor.

Staking ödüllerini artırmaya ve dapp’leri zincir üstü vergiden muaf tutmaya yönelik önceki teklifler yürürlükte kalmaya devam edecek. Teklif, kripto borsalarını %1,2 yakma vergisini desteklemeye ikna etmek için topluluğun yardımını istiyor.

Terra Classic LUNC

Teklif şimdiye kadar sadece %20 kabul oyu ve %77 hayır oyu aldı. TCB, MAX, LunaClassic.com, LUNC Geliştirme Fonu ve Lunanauts gibi en iyi doğrulayıcılar hayır oyu verirken, diğer en iyi doğrulayıcılar henüz teklife katılmadı.

Bazı Terra Classic topluluğu üyeleri, kripto borsalarındaki LUNC ticaret hacimlerine zarar verebileceği ve yüksek yakma vergisi nedeniyle balinaları uzaklaştırabileceği için diğerlerini öneriye hayır oyu vermeye çağırıyor.

Bu arada Terra Classic, 14 Haziran’da zincirini Terra 2.0 ve Cosmos gibi blockchain’lerle eşit seviyeye getirecek büyük bir v2.1.0 yükseltmesinden geçecek. Topluluk, CosmWasm v2.1.0 parite yükseltmesinin, zincire fayda sağlayacağı için fiyatın 1 dolara yükselebileceğine inanıyor.

Ayrıca, çekirdek geliştirici Edward Kim’in AI uygulama zinciri “Block Entropy” yakında Terra Classic’e entegre edilecek. Geliştiriciler, Block Entropy’nin birkaç özelliğini açıkladı.

Fiyat olumlu haberler üzerine yükseldi

LUNC fiyatı son 24 saatte %1 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 0,000085 dolar civarında işlem görüyor. 24 saatlik düşük ve yüksek seviyeler sırasıyla 0,0000842 dolar ve 0,0000857 dolar olarak kaydedildi. Ancak, ticaret hacmi düşük olmaya devam ediyor. Bu da yatırımcıların ilgisinin olmadığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin