featured

Pepecoin fiyat analizi: PEPE fiyatı haziran başında yüzde 15 artış gördü, sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

30 Mayıs’ta Pepecoin fiyatı, ters flama modelinin destek trend çizgisinden kararlı bir düşüş gösterdi ve memecoin’in önemli bir düşüşe hazır olduğunu öngördü. Şu an itibariyle, kripto para fiyatı 0,00000127 dolar seviyesinde işlem görüyor ve fiyat sürdürülebilirliğini daha düşük seviyelerde doğrulamak için ihlal edilen desteği potansiyel direnç olarak yeniden test etmesi muhtemel. İşte bu modelin PEPE için potansiyel eğilimi nasıl etkileyebileceği merak konusu.

PEPE fiyatı günlük grafik

  • Bir düşüş flama formasyonu, yatay trendin geçici olarak kırılması için altta yatan momentumu yoğunlaştırabilir.
  • Bollinger bant göstergesinin orta çizgisi, düşen PEPE fiyatı için dinamik bir direnç görevi görebilir
  • Pepecoin coin’deki 24 saatlik işlem hacmi 118,5 Milyon $ olup %12,5’lik bir kayba işaret etmektedir.

 

pepecoin
Kaynak: Tradingview

Son üç günde, Pepecoin fiyatı 0,0000012 dolar işaretinin üzerinde kısa gövdeli mumlar göstererek düşüş momentumunda bir miktar zayıflık olduğunu gösterdi. Bu nedenle, daha geniş piyasa duyarlılığından kaynaklanan herhangi bir olumlu etki, delinmiş desteği yeniden test etmek için madeni parada bir yükselişi tetikleyecektir.

Pepecoin’in bu yükselişi, genel trend çizgisinin ve 0,00000147 dolar işaretinin birleşik direncinde bir sonraki önemli tedarik bölgesiyle karşılaşacak ve yüzde 15’lik potansiyel bir ralli önerecektir.

“Satıcılar yeni geri kazanılan direnci savunursa, kırılma sonrası düşüş yüzde 16 düşerek 0,000001042 dolar ve ardından 0,000000835 dolara ulaşabilir.”

Tersine, yükselen trend çizgisinin üzerinde bir kırılma, düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Pepecoin fiyatı 0,000001 dolara ulaşacak mı?

Üç haftalık konsolidasyon aşamasının aşağı yönlü kırılması, Pepecoin fiyatını önemli bir düşüş trendi için belirledi. Bununla birlikte, satıcıların inancını değerlendirmek için genel trend çizgisine yapılan bir yeniden test, satış momentumunu yenileyebilir. Olası düşüşün, üçgen yapının 0,00000835 dolar civarında olan en düşük salınımını etiketlemesi muhtemeldir.

Bollinger Bandı: BB göstergesinin aşağı eğimli alt bandı satış momentumunun bozulmadığını yansıtıyor.

Göreceli Güç Endeksi: Orta çizginin altındaki günlük RSI eğimi negatif trend duyarlılığını yansıtıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin