featured

APT boğaları geri döndü: Kritik destek korunabilirse daha fazla yükseliş kapıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Aptos (APT), bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. APT için mevcut destek noktası 8,46 dolar seviyesinde iken, bu yazının yazıldığı sırada 8,99 dolar civarında işlem görüyor.

Gözde altcoin’in fiyatı son 24 saat içinde %6 oranında bir artış kaydetti. Alıcıların piyasanın kontrolünü ele geçirmesinin ardından yükseliş hissiyatı geri döndü. Bu yükseliş sayesinde fiyat 8,46 dolarda bulunan destek noktasını geçti ve mevcut seviyesi olan 8,99 dolara yükseldi.

Altcoin için direnç noktası ise 9,20 dolarda bulunuyor. Boğalar bu seviyeyi geçebilirse, fiyatta daha fazla artış gerçekleşebilir. Bu durumda sıradaki hedef 10 dolarda olacaktır.

Öte yandan, direncin kırılamaması durumunda ise bir geri çekilme görebiliriz.

APT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafik, altcoin’in bayrak modelinden çıkmak ve yeni zirvelere ulaşmak için mücadele ettiğini gösteriyor. Fiyat hareketi önceki gün azalan bir üçgen modeli oluşturmuştu. Ancak 8,46 dolarda bulunan destek noktasının kırılmasının ardından yeni bir yükseliş trendi oluştu. 24 saatlik ticaret hacmi de yatırımcıların fiyat artışından yararlanmaya istekli görünmeleri nedeniyle 157 milyon dolara yükseldi. Piyasa değeri ise son 24 saatte %6’lık bir artış gerçekleştirdi ve şu anda 1,78 milyar dolar.

APT grafik

Alıcılar piyasanın kontrolünü ele geçirdikçe Chaikin Money Flow göstergesi de yükseliş trendi gördü. CMF’nin 0,11 olması, piyasada satış baskısından çok alım baskısı olduğunu gösteriyor ki bu APT’nin fiyatındaki yükseliş eğiliminin sebebi olabilir.  50 günlük hareketli ortalama (MA), fiyat hareketi için olumlu bir işaret olarak kabul edilebilecek 200 günlük MA’nın da üzerinde. Ayrıca MACD de yükseliş bölgesinde. Bir diğer kritik teknik gösterge olan RSI değeri de 54 işaretinde nötr bölgeye yakın. Yine de, boğaların fiyat hareketini kontrol ettiği görülüyor.

APT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde boğaların güçlenmesi ile birlikte fiyatın yükselişe geçtiğini gösteriyor. Grafikteki yeşil mumlar, piyasada satın alma baskısı olduğunu ve desteğin mevcut seviyelerde kalması durumunda daha fazla artış gelebileceğini gösteriyor.

Chaikin para akışı göstergesi de 0,07 ile yeşil bölgede. Bu da piyasadaki satış baskısından daha fazla alım baskısı olduğunu gösteriyor. MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerine çıkarak yükseliş eğiliminin daha da güçlendiğini gösteriyor. RSI 68,23 işaretinde be bu da boğaların hâlâ piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor.

Sonuç olarak

APT fiyat analizinde sonuç olarak, piyasaya daha fazla alıcının girmesi ile birlikte boğaların fiyatı yükselttiği söylenebilir. Eğer mevcut momentum devam ederse daha fazla fiyat artışı gelebilir. 10 dolar seviyesi yukarı yöndeki ilk hedeftir ve oldukça kritiktir. Ancak bu seviyeye dokunulabilmesi ise 8,46 dolarda bulunan destek noktasının korunması gerekiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin