Tecrübeli avukat SEC-Ripple davasının sonucunu öngördü!
Tecrübeli avukat SEC-Ripple davasının sonucunu öngördü!

Tecrübeli avukat SEC-Ripple davasının sonucunu öngördü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun popüler Blockchain şirketi Ripple’a karşı açtığı davada bugün yeni kanıtların ortaya çıkması bekleniyor.

Yargıç Analisa Torres’in geçen haftaki kararının ardından açılacak olan belgeler, Ripple’ın Amerika Birleşik Devletleri’nde XRP yoluyla kayıtsız menkul kıymet satıp satmadığını belirleyecek.

Birçok analist, bazı raporların Ripple’ın lehine göründüğü için belgelerin SEC davasına kesin bir son vereceğine inanıyor.

Wells Fargo’nun COO’su Scott Powell’ın ev sahipliği yaptığı canlı bir YouTube oturumunda, SEC ile Ripple arasındaki yasal savaş hakkında sesini duyuran Avukat Jeremy Hogan, programa özel konuk olarak katıldı.

Avukat Hogan, davanın şimdiye kadar nasıl ilerlediği ve olası sonucu hakkında yorumda bulundu:

“Orada 100 adet kanıt var ve biz sadece 5 veya 10 tane gördük. Şimdiye kadar, dava Ripple’ın bakış açısına göre çok iyi gitti, ancak sadece beş adet gerçek somut kanıt gördüm.”

Kazanmak mı, kaybetmek mi?

Davayı sona yaklaştırabilecek hayati belgeler bugün açıklanacak.

Belgelerin mührü resmi olarak açıldıktan sonra, Avukat Hogan da dahil olmak üzere birçok hukuk uzmanının olası sonucu daha iyi analiz etmesi bekleniyor.

Bazı yatırımcılar sonucun bir kazanç veya kayıpla sonuçlanabileceğini beklerken, Avukat Hogan gibi diğerleri davanın uzlaşmayla sonuçlanacağını tahmin ediyor.

“En olası çözüm bir anlaşma ve bu başından beri değişmedi.”

XRP’nin geleceği

Ancak dava bir uzlaşmayla sonuçlanmazsa, XRP’nin geleceği, davanın galibiyetle bitip bitmeyeceğine göre belirlenecek.

Ripple için bir kazanç, XRP’nin yaygın olarak benimsenmesini ve kripto para biriminin ABD merkezli çeşitli kripto ticaret platformlarında olası yeniden listelenmesini teşvik edecektir. Ayrıca Ripple, Blockchain şirketini halka açma planlarını sonuçlandırabilir.

Ripple için bir kayıp, ABD merkezli tüm borsalarda XRP’nin listeden çıkarılmasıyla devam edecek. Bununla birlikte, XRP ticareti, SEC’in üzerinde hiçbir kontrolünün olmadığı borsalarda devam edecek.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin