featured

Tasfiyeler artıyor! ETH ve BTC daha fazla düşüş riski ile karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son veriler,  ETH ve wBTC için daha fazla tasfiye ile karşı karşıya olduklarını gösteriyor.

En büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı bir günde %12,89 oranında düşüş yaşadı ve 1,453 dolara kadar düştü. Piyasa lideri olan BTC ise bir günde %6,35 ve son 7 günde %7,92 oranında düştü.

Son veriler, piyasa değerine göre en iyi 20 kripto para biriminden 2’sinin, fiyatlarının belirli bir seviyeye düşmesi durumunda zincir üstü teminatlarının bir kısmının tasfiyesiyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

ETH BTC tasfiye

Parsec Finance tarafından yayınlanan verilere göre, hem Ethereum’un (ETH) hem de Wrapped Bitcoin’in (wBTC) zincir üstü teminatının bir kısmı, fiyatları düşerse tasfiye edilecek.

Daha fazla düşüş yaşanabilir

Kesin olmak gerekirse, ETH’nin fiyatı yaklaşık 1,150 dolara düşerse, yaklaşık 500 milyon dolar değerinde tasfiye ile karşı karşıya kalacaktır. Öte yandan, BTC fiyatı 21,600 dolara düşerse 300 milyon dolardan fazla tasfiye yaşanacak.

CoinMarketCap verilerine göre, ETH piyasa değerine göre ilk 20 kripto para biriminde 2. sırada ve wBTC 11. sırada yer alıyor. ETH için toplam piyasa değeri yaklaşık 176,77 milyar dolar ve wBTC’nin toplam piyasa değeri 7,52 milyar dolar.

Her iki kripto para birimi de son 24 saatte ve son 7 günde fiyat düşüşü yaşadı. Ethereum’un fiyatı, anda 1,453 dolar civarında bulunuyor.

wBTC’nin fiyatı son 7 günde %7,92 oranında düşüş yaşadı ve şu anda 27,399 dolar civarında işlem görüyor.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin