featured

Ayılar güçlü, ADA fiyatı daha da fazla düşüş yaşayabilir! Umut var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan ADA için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. ADA için direnç noktası 0,535 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 0,481 dolarda bulunuyor.

Son 24 saatte ADA, büyük bir değer kaybı yaşadığı için şu anda düşüş eğilimi gösteriyor. 8 Haziran 2022’ye kadar bir yükseliş dalgası piyasayı işgal ettiğinden, istikrarlı bir yenilginin ardından düşüş momentumu büyüyor.

Şu anda, fiyat gün içinde 0,508 dolara kadar düştüğü için ayılar hâkimiyeti ele geçirmiş durumda. Genel olarak fiyat son dört gündür düşüş trendi izliyor. Bu süre zarfında altcoin’in değeri büyük ölçüde düştü. Bu nedenle boğalar, değeri korumada bir başarısızlık yaşadılar.

ADA 1 günlük fiyat grafiği analizi

Bir günlük Cardano fiyat analizi, altcoin önemli bir kayıpla karşı karşıya kaldığı için aşağı yönlü bir piyasa eğilimi öngörüyor. Bugün, ayılar liderliğini başarıyla sürdürdü. Daha önce, haftanın başında piyasaya sürekli bir yükseliş dalgası hâkimdi.

ADA grafik

Bugün altcoin, piyasayı saran düşüş eğilimi nedeniyle son 24 saat içinde %15,72 oranında değer kaybederek 0,508 dolara geriledi. Hareketli ortalama (MA), 0,584 dolardan mevcut fiyat seviyesinin üzerinde işlem görüyor. SMA 20 eğrisi ise hâlâ SMA 50 eğrisinden daha yüksek işlem görüyor.

Volatilite arttıkça Bollinger bantları genişliyor. Üst bant altcoin için direnç noktasını temsil eden 0,663 dolar değerini gösterirken, alt bant ise destek noktasını temsil eden 0,443 dolar değerini gösteriyor. Teknik göstergelerden Göreceli Güç Endeksi (RSI), piyasada gözlenen satış hareketliliği nedeniyle 40’a kadar geriledi.

Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Saatlik Cardano fiyat analizi, son 12 saatte aşağı yönlü bir fiyat hareketi gözlemlendiğinden satıcıların lehine. Fiyat eğrisi, yoğun satış baskısı nedeniyle aşağı doğru yöneldi. Bu nedenle ADA değeri 0,508 dolara kadar düşürüldü ve daha fazla düşüş bekleniyor. 4 saatlik fiyat grafiğine göre hareketli ortalama değeri 0,559 dolarda bulunuyor.

Boğalar son birkaç haftadır yüksek hareket ediyor. Ancak trendler son dört günde büyük bir değişim geçirdi. Üst Bollinger bandı değeri 0,678 dolar seviyesinde iken, alt Bollinger bandı değeri 0,511 dolarda bulunuyor. RSI değeri, düşük satım bölgesine düştü. Piyasa trendlerine hâkim olmaya devam eden satış baskısı nedeniyle endeks 28’e geriledi.

Cardano için mevcut olan teknik göstergelerin çoğu, analizlerin fiyat trendlerinin son birkaç gün içinde büyük bir değişim geçirdiğini doğruladığı için güçlü bir düşüş eğilimi gösteriyor. Satışı işaret eden toplam 16 gösterge varken, 9 gösterge nötr duruyor ve yalnızca 1 gösterge satın al işareti gösteriyor.

Sonuç olarak

Bir günlük ve dört saatlik Cardano fiyat analizine göre, ayılar baskınlıklarını başarıyla sürdürmeyi başardığı için düşüş eğiliminin mevcut olduğu görülüyor. Piyasayı daha önce bir yükseliş akımı takip etse de, eğilim dört gün önce değişti. Bunun sonucunda da bugün fiyat 0,508 dolara kadar düştü. Önümüzdeki birkaç saat içinde altcoin’in değerinde daha fazla düşüş yakın görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin