Tesla Model 3

Son model Tesla Model 3 ve 50.000 USDT değerinde ödül paylaşımı yarışması başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen dijital varlık ve kripto para ticaret platformu MEXC Global, 25 Mart 10:00 – 30 Mart 10:00 (UTC) arasında vadeli işlem yapanları ödüllendirmek için vadeli işlem ticaret yarışmasını başlatıyor. 50.000 USDT ödül havuzunun yanı sıra, trader’ların Tesla Model 3 ve daha fazla ödül kazanma şansı var!

Tesla Model 3 ve 50.000 USDT değerinde ödül

Yarışma sırasında, belirli bir işlem hacmi ile USDT-M perpetual futures ticareti yapan kullanıcılar, kar oranına göre sıralanacak ve İlk 200 kullanıcı 30.000 USDT ödül havuzunu paylaşacak. Yepyeni bir Tesla Model 3, yarışmanın TOP1 trader’ına hediye edilecek.

 

Etkinlik boyunca, mevcut MEXC kullanıcıları, davet ettikleri her bir yeni kullanıcı başına 10 USDT bonus alabilir, bunu 300 USDT’ye kadar biriktirilebilir ve  20.000 USDT ödül havuzunu paylaşabilirler. Davet edilen yeni kullanıcılar ayrıca işlem ücretlerinde %10 ekstra indirimden yararlanabilirler.

Ticaret yarışması etkinliği 25 Mart 10:00 (UTC) ile 30 Mart 10:00 (UTC) arasında gerçekleşecektir. Ayrıntılı etkinlik kuralları için lütfen resmi duyurular için MEXC Global ‘de kalın ve Twitter  ve Telegram‘da MEXC Global’i takip edin.

 

MEXC Global Hakkında

Nisan 2018’de kurulan MEXC Global, kullanıcılara spot, marj, kaldıraçlı ETF’ler, türev alım-satım ve stake hizmetleri dahil olmak üzere tek noktadan hizmetler sunan 7 milyondan fazla kullanıcıya sahip bir dijital varlık alım-satım platformudur. Ekibin çekirdek üyeleri uluslararası ve finans şirketlerinden geliyor ve blockchain ve finans alanlarında deneyime sahiptirler.

Daha fazla bilgi için lütfen  websitemizi ve blogumuzu ziyaret edin. MEXC Global’i Twitter ve Telegram’da takip edin.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin