Teknik analiz: Shiba ve iki altcoin'de kritik dönemeç! Tüm önemli seviyeleri veriyoruz
Teknik analiz: Shiba ve iki altcoin'de kritik dönemeç! Tüm önemli seviyeleri veriyoruz

Teknik analiz: Shiba ve iki altcoin’de kritik dönemeç! Tüm önemli seviyeleri veriyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son 24 saatte hafifçe düşerken, Shiba Inu simetrik üçgeninden çıktı ve kritik bir dönemece girdi. SHIB’in yön görünümü zayıf. Benzer şekilde, MANA da geçen gün dar bir aralıktaydı ve azalan satın alma etkisini gösterdi.

Öte yandan, Chainlink’in Kontrol Noktasının 15,6 dolar seviyesinin yakınında yeniden test edilmesini önlemek için 20 SMA’sını savunması şart.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Shiba Inu fiyatı 22 Ocak’ta son üç ayın en düşük seviyesine ulaştı. Alıcılar özellikle 0.000018 $’da devreye girdi. O zamandan beri, SHIB boğaları bir toparlanma başlattı ve trend çizgisi direncini (camgöbeği) kırdı.

Sonuç olarak, boğalar %75,5 yatırım getirisinden (4 Şubat’ın en düşük seviyesinden) sonra %23,6 Fibonacci direncini test etti. O zamandan beri SHIB, 0,00003 dolarlık desteği geri alırken simetrik bir üçgen (beyaz) ortaya çıktı. 20 EMA’nın (yeşil) altındaki herhangi bir kapanış, 0,000029 doların yeniden test edilmesine sebep olabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada SHIB 0,0000313 dolardan işlem görüyor. Aşırı satım bölgesine doğru alçaldıktan sonra RSI, 58 puanlık direnci test etti. Şu andan itibaren RSI yarı çizgiyi savunursa 0,0000291 doların tekrar test edilmesini önleyebilir. DMI çizgileri yükseliş eğilimi gösterse de, ADX halen SHIB için zayıf bir yön eğilimi gösteriyor.

Chainlink (LINK)

LINK boğaları, kritik 25,75 dolarlık direnci (önceki destek) yitirdikten sonra kontrolü kaybetti. Böylece, altcoin fiyatı %53,09 (11 Ocak’tan itibaren) düşerek 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı. Bununla birlikte LINK yükseliş kanalında (beyaz) %43’ün üzerinde kazanç kaydettiği için boğalar nihayet 13.96 dolar seviyesine çıktı.

Geçen hafta kripto para birimi çok önemli görülen 16.6 dolar seviyesini kaybetti. 20 SMA’nın (camgöbeği) altında sürekli bir kapanış, Kontrol Noktasının (kırmızı) yakınında yeniden teste neden olabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada LINK 16.6 dolardan işlem görüyor. RSI, 16 Şubat’ta 60 seviyesini dürttükten sonra 50 seviyesindeki desteğini kaybetti. Daha fazla geri çekilme yaşanırsa 45 noktasında destek bulabilir. Bununla birlikte, CMF yukarı yöneldi ve yükseliş umutlarını koruyarak yükselişi tercih etti.

Decentraland (MANA)

MANA yaklaşık %46’lık bir kaybın ardından (17 Ocak’tan itibaren), 22 Ocak’ta 11 haftanın en düşük seviyesine geri çekildi. O zamandan beri kripto para, 10 Şubat’a kadar şaşırtıcı bir %107,4 yatırım getirisi gördü.

3,3 dolarlık direnç bir aydan fazla sağlam kalırken, MANA bir yukarı kanal (sarı) kırılmasına tanık oldu ve 2,7 doları test etti. Son gün içinde ise 3,3 ile 3,2 dolar arasında bir salınım aralığı yakaladı. İlk desteğinin altındaki herhangi bir kapanış, 3 dolara düşüşe sebep olabilir.

Şu anda MANA 3.23 dolardan işlem görüyor. Aşırı alım bölgesinden düştüğünden beri, RSI şimdi 50 desteğine meydan okumayı hedefliyor. Ek olarak, Squeeze Momentum Göstergesi yüksek bir oynaklık aşamasına işaret ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin