SHIB coin'inin %130'luk büyümesinin ardından listeleme kararları geliyor!
SHIB coin'inin %130'luk büyümesinin ardından listeleme kararları geliyor!

SHIB coin’inin %130’luk büyümesinin ardından listeleme kararları geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SHIB coini BONE’si yeni bir artışla karşılaşabilir. Shiba Inu ekosisteminin simgesi olan BONE, yani ShibaSwap projesinin potansiyeli, iki gün içinde %130 büyümenin ardından yavaşlamaya geçti. Ancak yeni bir gün, meraklıları için daha olumlu haberler getirdi.

Hong Kong merkezli büyük kripto borsası LBank’ın, MEXC ve BlueBit gibi diğer sektör komşularının son örneğini takiben BONE’yi listelediği biliniyordu. LBank’ta BONE yatırma ve alım satım işlemleri bugün hemen yapılabilirken, token para çekme işlemleri için yatırımcıların 2 Eylül’e kadar beklemesi gerekecek.

BONE için yeni listeleme daha geldi!

BONE’nin büyük ve orta ölçekli kripto borsalarında daha da genişlemesi, varlığın likiditesini arttırması bekleniyor. Bir yandan, olası güçlü fiyat artışlarını düzeltecek ve diğer yandan, özellikle Shiba Inu’nun kanatları altında oluşturulan projelerin özellikleri göz önüne alındığında daha fazla popülerliği artacak.

Shiba Inu’nun BONE fiyat incelemesi

BONE’nin önceki iki gün içinde %130 oranındaki patlayıcı büyümesinin ardından, kripto para fiyatını %20 oranında düzeltti. Şu anda BONE başına 1,9 dolardan işlem görüyor. Yapılan düzeltme, trend kırılmadı ve neredeyse her gün yeni liste duyuruları geliyor.

Bu tür kripto varlıklarının öngörülemeyen davranışlarıyla birleşen belirsiz piyasa koşulları göz önüne alındığında, BONE’nin gelecekteki fiyat hareketini tahmin etmek imkansız olarak görülüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin