Robinhood, kripto paralar için yeni özelliğini sundu! İşte ayrıntılar
Robinhood, kripto paralar için yeni özelliğini sundu! İşte ayrıntılar

Robinhood, kripto paralar için yeni özelliğini sundu! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood, platformunda listelenen tüm kripto varlıklar için transferlere izin verdiğini duyurdu. Uygulama artık Bitcoin, Polygon ve Shiba Inu gibi büyük kripto para birimlerinin transferlerini destekleyeceğini açıkladı.

Robinhood şu açıklamayı yaptı:

“Kripto transferleri burada. Artık Robinhood’da listelenen tüm kripto varlıklarını gönderip alabilirsiniz.”

Bu haberin ardından son zamanlarda kötü performans gösteren Robinhood’un hisse senedi fiyatı, yaklaşık %5 oranında artış kaydetti.  Böylece WebWallets bekleme listesine imza atan tüm  kullanıcıları artık platformda bulunan tüm kripto para birimleriyle işlem yapabilecek.

Polygon, Twitter’da $MATIC ERC20 tokeninin çekilmesi ve yatırılmasının artık Robinhood uygulamasında mevcut olduğunu duyurdu. Polygon ayrıca Reddit’in Polygon’da bir NFT pazar yeri açacağını duyurdu.

Ekosistemdeki son güncellemeler konusunda Polygon topluluğunda heyecan her geçen gün artıyorç 0xPolygon’un kurucu ortağı Sandeep, Twitter’da hedefinin Polygon’u yalnızca Bitcoin ve Ethereum’un arkasında en etkili blockchain ekosistemlerinden biri yapmak olduğunu belirtti. Polygon’un fiyatı son 24 saat içerisinde %10’un üzerinde bir artışla 0,5743 dolara kadar yükseldi.

Bununla birlikte Shiba Inu da fiyatında önemli bir artış gördü. Shiba Inu kısa süre önce ödül olarak kullanılmak üzere yeni bir token Treat başlattı. Ayrıca Shiba Inu tarihindeki en büyük işlemi kaydederek balinalar için en iyi seçeneklerden biri haline geldi. Robinhood transferleri artık $SHIB için mevcut olduğundan fiyata son 24 saat içerisinde yüzde 6 artış kaydetti. Şu anda 0,0000111 dolardan işlem görüyor.

Robinhood kripto ile hayatta kalabilir mi?

Bir Forbes Robinhood ile ilgili haber yayınladı. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in platformu satın almaya baktığına dair haberler vardı. SBF kısa süre önce şirkette %7,6 hisse satın almıştı. Robinhood’un hisse senedi fiyatları da kötü performans gösterdi. Halka arzı için 38 dolar olan ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 55,01 dolara ulaşan fiyatı dün 8,97 dolardan işlem görüyordu. Kripto transferlerinin duyurulmasından bu yana, hisse senedi fiyatı %4,5 artarak 9 doların üzerine çıktı. Robinhood’un hisse senedi fiyatlarının yukarı yönlü ivmeyi koruyup korumayacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin