Ripple önemli gelişmelerin ardından SOL ve ADA'yı geride bıraktı! Sırada ne var?
Ripple önemli gelişmelerin ardından SOL ve ADA'yı geride bıraktı! Sırada ne var?

Ripple önemli gelişmelerin ardından SOL ve ADA’yı geride bıraktı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yargıç Analisa Torres’in son kararının ardından, Ripple’ın (XRP) fiyatı, yılın başından beri görülmeyen yepyeni bir seviyeye yükseldi. XRP, Ripple’ın SEC’e karşı yasal savaşında olumlu bir olay dönüşünden sonra 40 milyar dolarlık piyasa değerini yeniden kazandı ve piyasa değerine göre en büyük altıncı kripto para birimi olmak için Cardano (ADA) ve Solana’nın (SOL) üzerine çıktı.

Verilere göre, XRP son yedi gün içinde %37 arttı ve şu anda 0,91 dolara ulaştıktan sonra 0,8627 dolar civarında işlem görüyor. XRP’nin piyasa değeri 41 milyar dolar, Cardano ve Solana’nın piyasa değeri sırasıyla 39 milyar dolar ve 35 milyar dolar.

Ripple’ın davası sona yaklaşıyor

Blockchain şirketine karşı açılan davadaki son gelişmeler, Yargıç Torres’in şirketin SEC’e karşı yasal savaşındaki tüm mühürlü belgelerin açılması gerektiğine hükmettiğini gördü. Belgelerin, Ripple’ın Amerika Birleşik Devletleri’nde kayıt dışı bir menkul kıymet satışı gerçekleştirip gerçekleştirmediğinin kilit bir belirleyicisi olması bekleniyor.

Davanın ilk aşamalarında, XRP kurucusu ve başkanı Chris Larsen, kripto para biriminin bir menkul kıymet olmadığı yönündeki SEC davasını reddetmek amacıyla mühürlü sergilerin bir parçası olarak iki not ekledi. Avukatlar, 2012 yılında olası yatırımcılara yazdığı mektupta Ripple’ın XRP’den bir yatırım sözleşmesi veya menkul kıymet olarak bahsetmediği iddiasını destekleyen belgeler hazırladı.

Ripple genel danışmanı Stuart Alderoty bir basın bülteni sırasında şunları söyledi:

Mühürlü belgeler 2012’de Ripple’ın XRP’nin bir yatırım sözleşmesi olmadığına dair yasal bir analiz aldığını gösterecek. Bu davayı şiddetle savunmaya devam ederken, halkın bu belgelere erişmesini dört gözle bekliyoruz.

XRP fiyatındaki artış, avukat John Deaton’ın geçen ay davanın gelecek yıla kadar sürebileceğini belirtmesine rağmen, yatırımcıların Ripple’ın SEC ile uzun süren yasal savaşının yakında sona erebileceği konusundaki mutluluğunu yansıtıyor.

Not, görevden alma için bir temel olarak kullanılırsa, hükümetin kripto para birimi hakkında bilgi sahibi olmadığı anlamına gelir. SEC, dava açmadan önce öğrenmeye isteksiz. Şimdiye kadar, avukat Deaton da dahil olmak üzere birçok uzman, SEC’in mühürlü belgeler açıldıktan sonra Ripple’a karşı daha iyi kanıtlara sahip olmayabileceğini söylüyor. Daha önce bildirildiği gibi, davanın sonucu kripto para birimlerinin gelecekte nasıl sınıflandırılacağını belirleyecek.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin