Kripto iş imkanı: En iyi alternatifler neler?

Kripto iş imkanı: En iyi alternatifler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlıklar hayatımıza pek çok yenilik kattığı kesin. 2019 senesinden bu yana kendini daha çok hissettiren endüstri artık reddedilemez seviyeye geldi. Hatta bu alanda iş imkanlarının daha çok olduğuna şahit oluyoruz. Genç nesil için iyi bir alternatif olabilir. Bu yolun yolcusu olan ve içeriği ciddi şekilde iyi bilen herkese yer var. Yazılım ve geliştirme kısmında ise kripto iş imkanı daha fazla.

Global pazarda iş ilanlarınını daha çok olduğunu görebiliyoruz. Ancak ülkemizde de yaşayan genç bireyler uzmanlaştığı alanda başvuru yapabilir. Burada İngilizcenin daha çok önemli olduğunu söylemek gerekir. 

Kripto iş imkanı ise bir fikir üzerine yürüdü. Neil Dundon, Crypto Recruit’in kurucusu. 2017 yılında kripto için dünyanın ilk uzman işe alım ajansını kurdu. “Kripto bir şey olmadan önce, son Bull Run’ın ortasında kimse işe almayı düşünmüyordu! Neil Dundon, 

“Bu alana yetenek sağlama açısından eğrinin önüne geçmek istedik. Çünkü popülerliğin büyük olacağını biliyorduk. Çağımızın en dar yetenek sıkışıklığında yetenek bulmaya çalışmanın tüm ağır işlerini yapıyoruz. Pozisyonları doldurmak için gereken beceriler çok nadirdir. Talebin arzdan çok daha ağır bastığı alışılmadık bir durum. Bu şekilde ifade edersek, geliştiriciler yeni Wall Street haline geliyor.”

En çok aranan kripto iş imkanı

Geliştirici: Kripto iş imkanı için en çok aranan bireylerden biri de geliştiriceler. Solana deneyimine sahip ve Solidty bilgisi aranan becerilerden. Akıllı sözleşme mühendisleri ve blok zinciri mühendisleri bu alanda iş imkanı bulabiliyor. Yıllık maaş beklentisi ise 250 bin dolar civarında. Ek olarak token ve öz kaynak.

Pazarlama: Her sektörde olduğu gibi kripto piyasasında önemli. İşletmeden tüketiciye pazarlama, tercihen kripto deneyimi ve kitleye anlatılması gerekli. Ticari anlamda düşünme yeteneği ve endüstriden alayan kişiler tercih edebiliyor. Yıllık maaş beklentisi 250.000$ seviyelerinde.

Topluluk yöneticisi: Sosyal medya bunun için en iyi örnek gösterilebilir. Telegram, Discord, Twitter gibi alanların kontrolü. Deneyime bağlı olarak maaş 70 bin ila 120 bin dolar arasında değişiyor.

CTO: Chief Technology Officer açılımıyla bilinen kavram, iş hayatının önemli bir parçası. Teknoloji sorumlu başkanı olarak grev yapılmaktadır. Blockchain deneyimi. Daha önce bir büyüme işini yönetmiş olması aranılan nitelikler. Maaşı ise oldukça dolgun. Yıllık 400 bin dolara kadar gelir imkanı ve token ödemesi.

Ürün müdürü: Kripto iş imkanı için son olarak ürün müdürüne göz atabiliriz. Teknik ürünlerin yönetiminde deneyimli kişilerin arandığı bir departman. Ortalama yıllık maaş 120 bin ila 250 bin dolar arasında. Ayrıca öz sermaye ve token sahibi olma imkanı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin