Popüler altcoin 10 yıl içinde bu rakamları görebilir
Popüler altcoin 10 yıl içinde bu rakamları görebilir

Popüler altcoin 10 yıl içinde bu rakamları görebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Cane Island Alternative Advisors’tan Bitcoin ve kripto analisti Timothy Peterson, Chainlink’in 10 yılda 1 Trilyon dolarlık piyasa değerine ulaştığı bir senaryoyu araştırdı.

Peterson’a göre, Facebook da benzer bir başarı elde etti ve Chainlink bu başarının aynısını gösterebilir.

Yeni gelişmeler

Şubat ayı sonlarında, Chainlink ekibi, Blockchain dışı Raporlamanın (OCR) en son Ölçeklenebilirlik Yükseltmesi’nin entegrasyonunu duyurdu.

Resmi duyuruya göre, OCR, Chainlink’in oracle’larında verilerin nasıl hesaplandığının verimliliğini artıracak. Aynı zamanda işletme maliyetlerini% 90’a kadar azaltacak ve böylece “hem DeFi piyasalarında hem de çeşitli diğer sektörlerde evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmelerin geliştirilmesini” hızlandıracak.

OCR güncellemesi, akıllı sözleşmelerde mevcut olan gerçek dünya verilerini 10 kat artıracak. Bu, akıllı sözleşme ekosistemi Chainlink’te genişledikçe LINK tokenının kullanımında bir artış anlamına geliyor. Artan kullanım, LINK için artan talep ve nihayetinde kripto para piyasalarının değerinde bir artış anlamına gelir.

Chainlink, bugün erken saatlerde önemli 28.50 $ destek bölgesini savunduktan sonra 29 $’dan işlem görüyor. Bu destek bölgesi ayrıca aşağıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü gibi 50 günlük hareketli ortalamaya (beyaz) yakın bir bölge anlamına geliyor.

Popüler altcoin 10 yıl içinde bu rakamları görebilir

Popüler altcoin 10 yıl içinde bu rakamları görebilirUnutmamak gerekir ki, Başkan Biden 11 Mart’ta 1,9 Trilyon dolarlık teşvik yasasını imzaladı. Bu, 1.400 dolarlık teşvik kontrollerinin yakında ödenmeye başlayacağı anlamına geliyor. Tıpkı geçen Mart ayında yapılan ilk teşvik kontrolünde olduğu gibi, miktarın bir kısmı veya tamamı büyük olasılıkla LINK gibi dijital varlıkları satın alacak.

Chainlink’in yükseliş kaderi, LINK’in 32 dolarlık fiyat alanını destek olarak kırmasına ve tutmasına da bağlı olacak.

ethereumworldnews

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin