PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar
PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar

PayPal dikkat çeken yeni kripto para hamlesiyle gündemde! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PayPal, kripto para arenasındaki yerini tam olarak oluşturmak için son beş aydır çok çalışıyor. Şirket daha önce yatırımcıların kendi sitesi aracılığıyla dijital varlıkları elde edebileceklerini ve ayrıca kripto ile ürün ve hizmet satın almalarına izin verileceğini açıkladı. Şimdi, görünen o ki PayPal, İsrail Tel Aviv merkezli bir girişim olan Curv’u satın almayı planlıyor. Şirket kendisini bir dijital varlık şirketi olarak inşa etmek için daha da çok çalışıyor.

Curv artık PayPal ile birlikte çalışıyor

Curv, kripto para birimine sahip kişilere saklama hizmeti veren bir şirkettir. İnsanların dijital varlıklarını donanım cüzdanlarının yardımı veya gerekliliği olmadan depolayabilecekleri bulut tabanlı bir hizmet sunar, böylece bilgisayar korsanlarının ve diğer kötü niyetli kişilerin varlıklarına erişimini sınırlar.

PayPal’da Blockchain, kripto ve dijital para birimlerinin Başkan Yardımcısı ve genel müdürü Jose Fernandez da Ponte,  Yakın tarihli bir röportajında ​​şunları iddia etti:

Curv’ün satın alınması, daha kapsayıcı bir finansal sistem vizyonumuzu gerçekleştirmek için yetenek ve teknolojiye yatırım yapma çabamızın bir parçasıdır. Curv’ün ekibiyle yaptığımız görüşmelerde, teknik yeteneklerinden, girişimci ruhlarından ve son birkaç yılda geliştirdikleri teknolojinin arkasındaki düşüncelerden etkilendik. Curv ekibini PayPal’da ağırlamaktan heyecan duyuyoruz.

Şirketin diğer faydalarından biri de benzersiz para çekme politikaları oluşturmasıdır, böylece hiç kimse belirli paralara izinsiz veya böyle bir şey söyleyemez. Bu, Curv’ün sahtekarlığı ve hırsızlığı sınırlamak için yaptığı başka bir hareket. Şu anda şirket, hizmetlerini öncelikle brokerler, kripto borsaları ve OTC (tezgah üstü) masaları gibi işletmelere sunuyor.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin