Opera’dan kripto hamlesi: İphone ve İpad için Beta sürümü başladı!

Opera’dan kripto hamlesi: İphone ve İpad için Beta sürümü başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yılların eskitemediği internet tarayıcılarından biri olan Opera, yeni bir desteklemeyi kullanıcılarına sunuyor. Henüz Beta sürümü olarak bilinen destek, kripto dünyasını yakından ilgilendiriyor. Uygulama ilk olarak İphone ve İpad gibi cihazlarda destekleniyor. Uygulama daha öncesinde MAC, Windows ve Android sistemine dahil edilmişti.

Son zamanlarda, popüler çok platformlu web tarayıcısının arkasındaki şirket olan Opera, “Kripto Tarayıcı” projesi için iOS desteğinin başladığını duyurdu.

Opera tarafından 14 Nisan’da yayınlanan  basın açıklamasına göre,

Web3, giderek  artan sayıda dApp üzerinde çalışmak için 2021’de 34 bin geliştiricinin alana katılmasıyla rekor bir ivme kazanıyor. Ancak, kullanıcılar için Web3 deneyimi çoğu zaman sezgisel olmaktan uzaktır ve geleneksel olarak iOS kullanıcıları için optimize edilmemiştir.” 

Yakın zamanda tanıtılan iOS desteğiyle, Opera’nın Crypto Browser, yerleşik velayetsiz kripto cüzdanlı özel bir web3 tarayıcısı  olma yolunda adım attığı görünüyor.

Opera, önemli haberi basın açıklamasıyla duyurdu

Şirket, 10 gün yaptığı açıklamanın ardımdan önemli bir Beta sürümüyle kripto dünyasına daha da yakınlaştı. Basın açıklamasında, 

“Opera Crypto Browser’ın iOS  sürümünün Mac, Windows ve Android’de Ocak ayının başındaki beta sürümünü takip ettiğini” ve Crypto Browser projesinin amacının “merkezi olmayan uygulamalarda (dapps), oyunlarda basitleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi olduğu” ilave edildi.

Tarayıcı, canlı kripto bilgileri ve güncellemeleri, kripto varlık fiyatları ve gaz ücretleri ile kripto etkinlikleri, airdroplar ve hatta podcast’lere odaklanan bir başlangıç sayfası olan ‘Crypto Corner’ adlı bir haber ve veri toplayıcıya sahiptir. Opera’da Mobil Başkan Yardımcısı Jorgen Arnesen şunları söyledi:

“Web3’e olan ilgi artmaya devam ediyor. Opera Crypto Browser Project, ana akım kullanıcıları genellikle şaşırtan Web3 kullanıcı deneyimini basitleştirmek için oluşturuldu. Opera, tam potansiyeline ve kitlesel olarak benimsenmesine ulaşmak için Web3’ün kullanımının kolay olması gerektiğine inanıyor.”

Opera’nın destekleme anlamındaki asıl ana gayesi şu şekilde özetlenebilir:

“Opera Crypto Browser Project’te kullanıcılar, yol haritasında daha fazla blok zinciri entegrasyonu ile Ethereum, Polygon ve Celo blok zinciri ekosistemlerini destekleyen, gözetim altında olmayan entegre bir Kripto Cüzdanına erişim elde ediyor.

Tarayıcının temel özellikleri arasında geleneksel para ile kripto satın alma, desteklenen herhangi bir blok zincirinin tokenlerini gönderme, alma ve takas etme ve ayrıca merkezi olmayan borsalara, Web3 tabanlı NFT’lere sorunsuz ve doğrudan erişim sağlayan velayetsiz bir kripto cüzdanı yer alıyor.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin