Piyasa çalkalanırken bu altcoin haftalık yüzde 86 yaptı!

Elinde tutanlar ve yatırım yapmak isteyenler dikkat! Analist 10x kazanç bekliyor, işte o altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından izlenen bir kripto stratejisti,  Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) hakkındaki görüşünü güncellerken %900’lük bir ralli kaydedebileceğine inandığı bir altcoini paylaştı. Önemli öngörüleri paylaşan tecrübeli analist, dikkat çeken detaylar paylaştı. Yatırımcıları heyecanlandıran altcoin hakkında tahminlerini paylaşırken, alım yapacakları da uyardı.

Kripto analisti Credible, 327.800 Twitter takipçisine sahip. Uzman, Bitcoin’in başka bir ralliye başlamadan önce 38.000 dolara kadar düşmesini beklediğini söyledi. Credible,

“Direniş bölgemize karşı yakında buradan en az 39 bin dolara bir geri çekilme beklerdim. Bence, tam bir geri dönüşten önce burada sadece bir temel oluşturma olacağını düşünüyorum.”

Credible, daha sonrasında Ethereum’u yorumladı. 4.000 doların üzerine çıkmadan önce önümüzdeki birkaç ay içinde bir üçgen yapı oluşturacağını tahmin ettiği lider akıllı sözleşme platformu Ethereum. Analist,

“ETH, hakkındaki son tweetimi takiben beklendiği gibi bir nefes aldı. Bir ETH pozisyonu eklemek/veya oluşturmakla ilgileniyorsanız, spot satın alımlar için 2.500-2.800$ takip edilmeli.”

Altcoin için son günlerin popüler varlığına dikkat çekiyor

Yatırımcının radarındaki son varlık ise, stablecoin odaklı merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetişim belirteci olan Curve (CRV).

Kripto analistine göre, CRV zaten bir dip bölgelerine yakın geziniyor. Kripto paranın büyük bir ralli yapmasını bekliyor. Credible,

“CRV için 10x beklentim var. Ayrıca CVX’te 10x’i çok isterim ama bu 300 dolara denk geliyor. Bu yüzden CRV’de 10x daha olası gözüküyor.”

Analist, altcoin seçimi yaparken dikkat edilmesi gerektiğini yineliyor. Piyasanın halen beklenen performansı göstermediğine inanan analist, dip ve dip seviyelere yakın alımlar her zaman riski aza indirdiğini düşünüyor.

 dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin