Önde gelen metaverse coin kritik destek seviyelerini aştı! Sırada ne var?
Önde gelen metaverse coin kritik destek seviyelerini aştı! Sırada ne var?

Önde gelen metaverse coin kritik destek seviyelerini aştı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland (MANA) satıcıları 7 Mart’ta son adımı attı ve metaverse coin devam eden simetrik üçgen modelini kırdı. Bugün, kripto para fiyatı kırılan desteği yeniden test ediyor. Popüler metaverse coin’deki 24 saatlik işlem hacmi 430 milyon dolar olup, %8’lik bir kazanıma işaret etmektedir.

TradingView Chart

MANA fiyatını ne bekliyor?

Son iki ayda MANA paritesi simetrik bir üçgen modelinde rezonansa girdi. Ayrıca, 9 Şubat’ın yükseği 3,54 dolardan başlatılan son düzeltme aşaması, altcoin’i %33 oranında devalüe etti ve 2,4 dolar desteğine düştü.

Metaverse coin grafiği, 2,4 dolar seviyesinde önemli bir teknik desteğin, yani 200 günlük EMA ve artan trend çizgisinin birleştiğini gösteriyor. Boğaların bu desteği savunması ve fiyatı yükseltmesi bekleniyordu; ancak 7 Mart’ta bu seviyeden düşüş eğilimi, üçgen formasyonunun ayının lehine döndüğünü gösterdi.

Bugün MANA fiyatı yeşile döndü ve üçgen formasyonuna yeniden girmeye çalıştı. Bununla birlikte, satıcılar kripto para fiyatını hemen reddetti ve uzun fitil mum oluşumu, desteğin tersine döndüğünü vurguluyor. Yenilenen satış baskısı, metaverse coin’i %16 oranında düşürerek Ocak ayının en düşük desteği olan 2 dolara geri getirebilir. Alternatif olarak, eğer alıcılar kripto para fiyatını 2,4 doların üzerine çıkarabilirse, ortaya çıkan sahte çıkış fiyatı 2,8 dolara yükseltebilir.

Teknik Gösterge

Alıcılar, son 200 EMA savunma hattını kaybetti. Ayrıca, 50 ve 100 EMA’nın negatif geçişi, satış momentumunu yoğunlaştırıyor. MACD göstergesi, hızlı ve yavaşın düşüş bölgesinde giderek daha düşük olduğunu ve satıcıların hakim olduğunu gösteriyor.

Direnç seviyesi: 2,4 dolar ve 2,8 dolar

Destek seviyesi: 2 dolar ve 1,7 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin