NFT sahibi 9,5 milyon dolarlık teklifi reddetti, siz olsaydınız ne yapardınız
Kaynak: Lavra Labs

NFT sahibi 9,5 milyon dolarlık teklifi reddetti, siz olsaydınız ne yapardınız?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CryptoPunks üzerinde #6046 numaralı NFT sahibi inanılmaz bir teklifi reddetti. Sahibi olduğu NFT projesi için 9,5 milyon dolarlık teklifi hiç düşünmeden geri çevirdi. Rekor teklif edilen NFT fiyatını ise kabul etmediğini Twitter üzerinden açıkladı.

NFT halen popülerliğini yitirmedi. Hatta yeni platformlarda kendi NFT pazar yerini çıkarıyor. Son olarak Coinbase, NFT platformuna giriş yapacağını açıklamıştı. PancakeSwap ise NFT pazar yerini genişleterek daha da alternatifli bir hale getirdi.

CryptoPunks NFT’lerin sergilendiği önemli yerlerden birisidir. Platform üzerinde Lavra Labs tarafından 10.000 NFT projesi yer alıyor. NFT pazar yerinde 10.000 adet ile bu alanda lider konumda. Toplam pazar yerinin değeri ise 552,073 ETH. Yani 2 milyar doları geçen bir değere sahip.

NFT pazarındaki CryptoPunks’ın en büyük rakibi ise Opensea. Bored Ape Yacht Club’a ait olan Opensea, CryptoPunks’ın pazar hacmini daralttı. Kıyasıya rekabetin olduğu NFT endüstrisi daha çok konuşulacak.

CryptoPunks’da rekor satış 7,5 milyon dolar

NFT için harcanan paralar dudak uçuklatıyor. Milyon dolarların harcandığı piyasada önemli ETH ücretleri ödeniyor. 10 milyon dolara bile NFT satıldığı biliyoruz. CryptoPunks üzerinden alınan NFT için ise en fazla 7,57 milyon dolar ödendi. Bir punk görseli olan #7804, 11 Mart 2021 yılında satıldı.

Bir diğer NFT sahibi ise rekor satışı reddetti. Tüm zamanların satışını kıracak olan punk sahibi 9,5 milyon doları kabul etmedi. #6046 punk için teklif edilen 2500 Ethereum’u sahibi istemedi. Nedenini ise Twitter’dan açıkladı. NFT sahibi, “Punk satılık değildir. Kimsenin verdiği teklifi umursamıyorum.” sözleriyle konuya son noktayı koydu.

NFT projesinin bu kadar değerli yapan ise 3D gözlüğü. Yüzde 3’lük nadir özelliği bulunan gözlüğün yapın sıra görselin yüzde 0.09 nadirliği bulunuyor. 

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin