Multichain, son finansman turunda büyük bir yatırımcı kazandı

Multichain, son finansman turunda büyük bir yatırımcı kazandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Anyswap olarak da bilinen Multichain, finansman turunda iyi bir yatırım toplayabildi. Finansman turu sayesinde şirketin değeri yaklaşık olarak 1,2 milyar dolar oldu. Son finansman turunda ise Binance Labs katkıda bulundu. Multichain’e Binance Labs, 60 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Binance Labs şirketinin 60 milyon dolarlık yatırımına ek olarak diğer şirketlerinde katılım göstermesi dikkat çekti. Finansman turuna Sequoia China, IDG Capital, Three Arrows Capital, DeFiance Capital, Circle Ventures, Tron Foundation, Hypersphere Ventures, Primitive Ventures, Magic Ventures ve HashKey katıldı. Finansman, Multichain’in kasasına yaklaşık 1,2 milyar dolar girdi.

Proje, yatırım alarak kendini geliştirmek istiyor

Sağlanan fonların yardımıyla Multichain, araştırma ve geliştirme ekibini daha iyi yere getirmeyi hedefliyor. Şirket, kripto algoritmaları üzerinde çalışan araştırma ekibinin genişlemesine odaklanmayı planlıyor. Ayrıca finansman turundan ayrı olarak Multichain’de 5 milyar doların üzerinde varlık kilitli durumda.

Multichain’in kurucu ortağı Zhaojun, proje ile ilgili detaylara yer verdi. Zhaojun, projenin finansman turundan topladığı yatırımdan memnun olduklarını dile getirdi. Öte yandan Zhaojun,  

“ Daha düşük işlem ücretleri, daha kısa köprüleme süresi ve daha yüksek güvenlik seviyeleri sunar. Buna ek olarak daha fazla halka açık bir blok zinciri. Kripto varlıkları birbirine bağlayan zincirler arası altyapıya sahip.

Web3’ü iyileştirme planımızla uyumlu olarak Multichain, zincirler arası ekosistemlerde yenilikçi NFT ve Defi DApp’leri desteklemeyi hedefliyor. NFT Çapraz Zincir Köprüsü’nü ve zincirler arası sözleşme çağrıları için yeni Anycall çözümümüzü entegre edecek. Zincirler arası araştırmaların ön saflarında kalmaya devam edeceğiz.”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin