Binance Dubai harekatını başlattı
Binance Dubai harekatını başlattı

Flaş: Binance suskunluğunu bozdu! Dubai’de dev hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto borsası Binance, bir kripto merkezi kurmak için Dubai Dünya Ticaret Merkezi Otoritesi (DWTCA) ile yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu. DWTCA ile imzalanan Mutabakat Zaptı (MoU), kripto borsasının Dubai’nin kripto işletmeleri için lider bir merkez haline gelmesine yardımcı olacak. Ayrıca “dijital inovasyon yoluyla uzun vadeli ekonomik büyüme üreten” bir kripto ekosistemi inşa edilebilecek.

Binance yine hareketlendi, büyük adımlar geliyor

Kripto borsasının resmi basın açıklaması şöyle:

“Binance, Dubai’nin yeni gündeminin küresel ekonominin büyümesine katkıda bulunacağına inanıyor. Bunu desteklemek için Binance, ilerici Sanal Varlık düzenlemelerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için küresel düzenleyicilerle iş birliği yapma deneyimini paylaşarak bu bilgi paylaşım ekosistemine katılacak. Amaç, kripto borsalarına, Blockchain ve Dağıtık Defter Teknolojisi (DLT) hizmetleri sunan işletmelere ve çok çeşitli dijital para birimleri ve varlıkların Dubai’de lisanslanmasına yardımcı olmak.”

Binance’in bir süre önce Dubai’de bir kripto girişimi açma planları yapmaya başladığı göz önüne alındığında, iki taraf arasındaki anlaşmanın başlaması bekleniyordu. Ortaklık duyurusu, Dubai hükümetinin DWTCA’yı kripto endüstrisi için düzenleyici ve kapsamlı bölge olarak ilan etmesinden sadece bir gün sonra geldi. Binance CEO’su Changpeng Zhao dün aynı tweeti attı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1472862845742338049

Binance Asya’daki hakimiyetini genişletiyor

Dubai’deki yeni anlaşma, Binance’in Asya pasifik piyasalarını fethetme planları için büyük bir rol oynayacak. Daha önce önde gelen kripto borsası, Endonezya’da ülkenin en iyi telekom sağlayıcısıyla yeni bir kripto girişimi duyurmuştu. Endonezya kripto girişimi, Binance’in Singapur’daki bağlı borsasının altı aydan uzun süredir bekleyen kripto lisansını çıkarmasından birkaç gün sonra doğrulandı.

Binance’in küresel beklentileri var, ancak Mayıs-Temmuz dönemindeki bir dizi uyumluluk uyarısı hızlı yükselişe engel oldu. Bununla birlikte kripto platformu hızla geri sıçradı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin