Metaverse coinleri bugün neden fırladı? Teknik analiz
Metaverse coinleri bugün neden fırladı? Teknik analiz

Metaverse coinleri bugün neden fırladı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – Son olarak Apple ve Disney’in metaverse dünyasına girmesiyle MANA, GALA ve AXS gibi coinler önemli yükselişler kaydetti. Ayrıca Bitcoin fiyatı 40.000 dolarlık dönüm noktasını geri aldı, piyasa duyarlılığını olumlu yönde etkiledi ve sonunda altcoinleri yükselişe başladı.

MANA boğaları 3 doları geri alabilecek mi?

Azalan trend çizgisinin etkisi altında, MANA fiyatı 0,786 Fibonacci düzelme seviyesine (1,71 dolar) düştü ve Tüm Zamanların En Yüksek direnci olan 5,9 dolardan %70’lik bir kayıp gösterdi. Bununla birlikte, kripto para fiyatı son iki hafta içinde %77 oranında kayda değer bir iyileşme gösterdi. Bu da dinamik direnç trend çizgisini delip geçti.

Boğalar, alıcıların bir toparlanma rallisi başlatmaya hazır olduğunu gösteren 2,9 dolarlık önemli bir ortak direnci ve 50 günlük SMA’yı kırdı. Metaverse projesi bu direncin üzerinde günlük bir mum kapanışı sağlarsa, alıcılar alt değeri 3,43 dolar veya 3,9 dolaraçekmesi beklenebilir. Varsayımın aksine, alıcılar kripto parayı 3 doların üzerinde tutamazlarsa, alt fiyat 2,4 dolara düşer ve ardından 2 dolar seviyesini bekleyebilir.

Hareketli ortalama göstergesi MACD’yi gösteriyor ve sinyal çizgisi alttan sürekli olarak orta hatta yaklaşıyor. Bu yükseliş geçişi, uzun vadeli yatırımcılar için mükemmel bir onay sağlayacaktır.

GALA, konsolidasyon aşamasından yükselişe geçiyor

Geçtiğimiz iki hafta boyunca, GALA alıcıları 0,17 dolar seviyesinde önemli bir destek yaratmıştı. Ancak 0,23 dolardaki yoğun satış baskısı dar bir aralık oluşmasına neden oldu.

Bugün token, 0,23 dolarlık birleşik direnci ve azalan trend çizgisini delen devasa bir yükseliş mumu gösteriyor. Bu da yükselişin tersine çevrilme olasılığını gösteriyor. GALA fiyatı 0,17 dolar desteğinden %42 kazandı. Ancak kripto yatırımcıları bu kırılmayı doğrulamak için bu direncin üzerinde günlük mum kapanışını bekleyebilir.

AXS fiyatı geri mi dönüyor?

AXS token fiyatı, günlük grafikte görülen düşen kanal modelinde bir düzeltme aşamasına başlar. Düşüş, 50 dolarlık destek bölgesinin yakınında talep bulmadan önce birden fazla destek seviyesini kırıyor.

AXS token fiyat hareketi, düşen kanalın direnç trend çizgisine kısa süre içinde meydan okuyabilecek 50 dolarlık destek bölgesinin yakınında çift dipli bir model oluşturuyor.

Teknik açıdan bakıldığında, RSI göstergesi yükseliş eğilimi gösteriyor.

Yükseliş trendi, düşen kanalın trend çizgisine ve 85 dolar seviyelerine yakın dirençle karşılaşabilir. Bununla birlikte, düşüşün tersine çevrilmesi durumunda, destek seviyeleri 50 dolar ve 32 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin