Bu altcoin'in fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 10'dan fazla arttı! İşte nedeni
Bu altcoin'in fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 10'dan fazla arttı! İşte nedeni

Bu altcoin’in fiyatı son 24 saat içerisinde yüzde 10’dan fazla arttı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar tarafından biriktirilen popüler altcoin bugün yüzde 10 oranında artış kaydetti. Chainlink’in (LINK) fiyatı gün için %10 oranından fazla yükseliyor. LINK 1000 Avalanche (AVAX) balinası arasında en büyük 9. holding haline geldiğinden, altcoin birim başına 17,99 dolardan işlem görüyor.

En iyi 1000 AVAX cüzdanı şu anda cüzdanlarında toplam 5.461,306 dolar değerinde LINK coin bulunduruyor. Bu, AVAX balinalarının toplam portföyünün %2,71’ini Chainlink’i oluşturduğundan, LINK’in 3. en büyük yatırım hali gelmesine neden oluyor.

Elde edilen veriler ışığında her bir AVAX balinasının şu anda ortalama 5.701 dolar değerinde LINK altcoini tuttuğunu ulaşıldı. Bu, her balina tarafından toplamda ortalama 314 LINK tokeni biriktirildiği anlamına gelir.

Buna ek olarak, AVAX balinaları da LINK akıllı sözleşmelerini kullanmakla ilgileniyor gibi görünüyor, çünkü LINK şu anda Avalanche’dan (AVAX) sonra en çok kullanılan 2. akıllı sözleşme olarak piyasada yer alıyor.

AVAX hariç, ilk 1000 Avalanche cüzdanının diğer varlıklarına baktığımızda, en büyük varlıkların hâlâ toplam değerin %29,9’unu oluşturan istikrarlı bir kripto para birimi olan USD Coin (USDC) biçiminde olduğunu görüyoruz. WhaleStats’tan alınan bu veriler, balinaların önümüzdeki saatlerde, günlerde veya haftalarda daha cazip fiyatlarla LINK’ten daha fazlasını satın almak istediğini gösteriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin