MetaMask
Kimlik avı saldırısı: Ethereum Cüzdanı MetaMask taklidine dikkat!

MetaMask, DeFi patlaması sayesinde ayda 1 milyon kullanıcıya ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yükselen DeFi sektörü, popüler Ethereum cüzdan raporu şu anda bir milyondan fazla aktif aylık kullanıcı bildirirken, MetaMask’ın kullanıcı tabanını güçlendiriyor.

MetaMask 1 milyon aktif kullanıcıya ulaştı

ConsenSys tarafından geliştirilen Ethereum (ETH) tarayıcı cüzdanı MetaMask, ilk kez aylık bir milyon aktif kullanıcıyı aştı.

Dönüm noktası olan bu gelişme 2020’de merkezi olmayan finansın (DeFi) parabolik yükselişinin MetaMask’ın kullanıcı tabanındaki artışı tetiklediğini gösteriyor.

Bir duyuruda MetaMask, kullanıcıları tarafından tercih edilenler arasında Uniswap, Yearn Finance, Curve, MakerDAO ve Aave gibi en iyi DeFi protokollerinin yer aldığını ifade etti. Bu gelişme ileriye dönük DeFi’nin büyümesini destekleme taahhüdünü vurguluyor.

Büyüme daha da hızlandı

Son on iki aydaki DAO’ların, Web3 oyunlarının benimsenmesinde artış göstermesi ve DeFi ürün ve hizmetlerinde hızlı tüketici alımı, büyüme eğrisini daha da hızlandırdı.

DeFi verilerine  göre aylık MetaMask kullanıcıları Şubat ayından bu yana üç katına çıkarken, DeFi protokollerinde kilitlenen toplam değer aynı dönemde on kat arttı.

MetaMask ayrıca 4 Eylül’de cüzdanının mobil versiyonunu yayınladı ve muhtemelen bu yeni gelişme de aylık bazda 1 milyok kullanıcıya ulaşmada etkili oldu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin