Lionel Messi'den kripto para anlaşması
Lionel Messi'den kripto para anlaşması

Lionel Messi’den 20 milyon dolarlık kripto para anlaşması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tarihin en iyi futbolcularından Lionel Messi, taraftar token platformu Socios.com ile 20 milyon dolarlık büyük bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Lionel Messi’den tarihi kripto para anlaşması

Spor hayranlarını favori takımları için coşkularını paylaşmaya teşvik eden büyük bir kampanyanın parçası olarak Messi, taraftar token platformunu 400 milyon takipçisine tanıtacak. Markayı kurmak için bir kampanya ile yola çıkan Messi’nin kariyeri bitmeden önce birçok eğitim ve tanıtım videosunda yer alması bekleniyor.

Sözleşme hakkında yorum yapan Messi, yeni marka elçiliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

Taraftarlar tanınmayı hak ediyor. Sevdikleri takımları etkileme fırsatlarını hak ediyorlar. Socios.com, taraftar deneyimini geliştirmek ve taraftarların “olduklarından daha fazlası” olmasını sağlamak için var. Socios.com’un dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için daha bağlantılı ve ödüllendirici bir gelecek yaratma misyonuna katılmaktan gurur duyuyorum.

Pasif izleyicilerden gerçek futbolseverlere

Socios.com, dünya çapında 50 milyondan fazla hayranıyla dünyanın ilk spor taraftar oylama platformudur. Platformun dünya geneline yayılmış milyonlarca kullanıcısı var. Marka, futbolseverleri pasif birer izleyici olmaktan çıkarıp aktif katılımcılar haline getirmesi, belki de en önemli misyonu.

Socios.com’un kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus, tarihin en popüler ve başarılı futbolcularından biri olan Messi ile iş birliği yapma umutlarının şirket için önemli bir adım olduğunu söyledi. Şirketin Global Marka Elçisi olarak Lionel Messi’ye sahip olmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin