Kripto para birimleri artık Amerikan bankacılık sisteminden daha değerli
Kripto para birimleri artık Amerikan bankacılık sisteminden daha değerli

Kripto para birimleri artık Amerikan bankacılık sisteminden daha değerli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, halka açık Amerikan bankalarının değerini aşarak büyük bir dönüm noktasına ulaştı.

Yeni dönüm noktası

Bianco Research’ten Jim Bianco’nun belirttiği gibi, toplam kripto para piyasası, ABD’deki halka açık kurumlarının performansını izleyen S&P Composite 1500 Banks endeksinin değerini aştı.

Tüm kripto para birimlerinin kümülatif piyasa değeri, 5 Nisan’da ilk kez 2 trilyon doları aştı.

Crypto market cap

Bianco, dönüm noktasını, devam eden rallinin ortasında piyasa payı iki yılın en yüksek seviyesine yaklaşan altcoinlere bağlıyor. Araştırmacı, muazzam kazanımlarına rağmen daha fazla çalışma alanına sahip olduklarına inanıyor:

Altcoinler 2018’de alanın %70’ine ulaştı. Sonra balon patladı. Bu önlem, altcoinlerin bitcoin’e göre fazla artmadığını gösteriyor. Bir başka ifadeyle ETH / DeFi’nin gidecek yeri var.

Azalan hakimiyetine rağmen, Bitcoin tek başına hala JPMorgan Chase, Bank of America ve Wells Fargo’nun toplamından daha değerli.

Sırada Ne Var?

Kripto piyasası buradan iki katına çıkarsa, brokerları, borsaları, varlık yöneticileri ve finans ve leasing şirketlerini içeren tüm Amerikan finans şirketlerinin değerini aşacaktır.

Bianco’nun tahminlerine göre, dünyadaki tüm finans şirketlerini gölgede bırakmak için toplam kripto piyasasının değerinin dört katına çıkması gerekecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin