Hindistan yönetimi ülkede Bitcoin ve kripto konusunda 'açık fikirli' olacak
Hindistan Bitcoin'i yasadışı ilan edecek adımlar atıyor

Hindistan yönetimi ülkede Bitcoin ve kripto konusunda ‘açık fikirli’ olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hint kripto para birimi topluluğu muazzam bir büyümeye tanık oldu, ancak düzenleyici netlik eksikliği önemli bir engel oluşturdu. Hindistan hükümeti kripto para birimlerinden endişe duysa da, son zamanlarda “açık fikirli” olmaktan ve ulusal bir dijital fiatın gelişimini artırmak için çalışmaktan bahsediyor.

Yeni gelen kripto açıklaması

Maliye Bakanlığı Dışişleri Bakanı Anurag Thakur, Bitcoin gibi kriptolara yönelik yasak olduğu iddiasıyla ilgili açıklamayı yaptı.

Thakur, henüz parlamentoya girmeyen kripto yasasından bahsederken, hükümetin dijital varlıklarla ilgili konuyu hükümetin ana gündemlerinden biri olarak gördüğünü kaydetti. Mevcut hükümet, ülkeyi dijitalleştirme ihtiyacını vurguluyor ve bu nedenle bir kripto yasağı bu duruşa aykırı olabilir.

MoS, hükümet ve Hindistan Merkez Bankası’nın [RBI] üzerinde çalışmakta olduğu dijital bir INR’ye dikkat çekti. Bakan ayrıca, hükümetin inovasyona yer açmak için aldığı önlemlere vurgu yaparak kripto para piyasasının değişken yapısı konusunda endişe duyduklarını belirtti.

Röportajda Thakur ayrıca dijital varlıklar piyasasında yüksek dalgalanma dönemlerinde yatırımcıları korumaktan da bahsetti. Bakan, sürekli dalgalanan fiyatı not etmesi için Bitcoin’in altını çizdi ve “teknolojinin tarafında” olduklarını ve “açık fikirli” bir şekilde kripto parayı düşündüklerini yineledi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin