Bu iki altcoin listeleme haberiyle roketledi! Fiyat iki katına çıktı
Bu iki altcoin listeleme haberiyle roketledi! Fiyat iki katına çıktı

Bitcoin 60k üstünde, BNB rekor kırdı – Haftaya başlarken dikkat çeken kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin, 575 dolarla yeni rekorlar kırmaya devam ederken, Bitcoin bir kez daha 60.000 doların üzerine çıktı.

Bitcoin’in 60.000 dolarlık fiyat işaretiyle uzun süreli hikayesi, varlık bir kez daha bu seviyenin üstüne çıkarken devam ediyor. Bununla birlikte, bazı altcoinler önemli kazanımlar sağladığından, hakimiyet acı çekmeye devam ediyor. Binance Coin, devasa bir çift haneli fiyat artışı ve 570 doların üzerinde başka bir ATH ile öne çıkıyor.

Bitcoin yine 60 bin dolar ile flört halinde

Birincil kripto para birimi 60.000 dolar ile mücadelesine devam ediyor. Cumartesi günü bildirildiği üzere, BTC 3 haftanın en yüksek seviyesi olan 61.200 dolara ulaştığı görüldü.

Bununla birlikte, Bitcoin hızla geri çekildiği ve hatta günlük en düşük 58.500 dolara düştüğü için Pazar günü farklı bir hikaye olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte, boğalar kontrolü geri aldı ve kripto para birimini yukarı itti.

Geçtiğimiz 24 saatte Bitcoin, gün içi en yüksek seviyesi olan yaklaşık 60.700 dolara (Bitstamp’ta) çıkarken bu çizgiyle flört etmeye devam etti. 60.000 doların altındaki birkaç dalgalanma ve düşüşün ardından, BTC tekrar üstüne sıçradı ve şu anda bu önemli seviyenin birkaç yüz dolar üzerinde duruyor.

Günlük %1,5’lik artışına rağmen, Bitcoin’in hakimiyeti yeniden zarar gördü. 2 yılın en düşüğüne ulaştıktan sonra, BTC’nin piyasa değerini diğer tüm kripto para varlıklarıyla karşılaştıran metrik daha da düşerek yaklaşık %54’e geriledi.

Binance Coin rekor kırdı

Çoğu alternatif kripto paranın durumu da biraz buna benziyor. Ethereum, Bitcoin’e benzer bir artışla (%2,4) başı çekiyor ve şu anda 2.190 dolar civarında duruyor.

Polkadot (%2,7), Uniswap (%8,7), Chainlink (%4) yeşil renkte, Ripple (%-4,5) ve Stellar (%-6,6) kırmızı renkte.

Binance Coin’in performansı diğer tüm büyük hacimli alternatif kripto paraları geride bıraktı.

Binance CEO’su CZ’nin dün belirttiği 15. BNB yakma beklentisiyle token  bir günde %20’lik bir artış daha yaşadı . Sonuç olarak, BNB yaklaşık 575 dolarda bir ATH gördü.

Tüm dijital varlıkların kümülatif piyasa değeri, dünün en düşük seviyesinden bu yana 80 milyar dolar ekledi ve bir kez daha 2,1 trilyon dolara yaklaştı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin