Hindistan Maliye Bakanı'ndan çarpıcı
Hindistan Maliye Bakanı'ndan çarpıcı "kripto yasağı" açıklaması geldi!

Hindistan Maliye Bakanı’ndan çarpıcı “kripto yasağı” açıklaması geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hindistan Maliye Bakanı Nirmala Sitharaman bu sabah CNBC ile yaptığı röportajda, kripto para birimleri üzerindeki kapsamlı yasak haberlerinin abartıldığını söyledi. Müzakereler sürerken sonucun daha ılımlı olmasını beklediğini söyledi:

“Evet, Rezerv Bankası ile çok sayıda müzakere, görüşme yapılıyor. Açıkçası Merkez Bankası nasıl, ne tür resmi olmayan para birimi, kripto para biriminin planlanması gerektiği ve nasıl düzenlenmesi gerektiği konusunda yeterli çoğunluğa sahip olacak. Ama aynı zamanda, kripto dünyasında gerçekleşmesi gereken her türlü deney için bir pencere olduğundan emin olmak istiyoruz. “

Bakan, düzenlemelerin daha önce bildirildiği kadar “ağır” olmayacağını da söyledi. Yetkililer, “dünyanın dört bir yanından gelen karışık mesajların” aksine “içe bakacaklar” ve “çok kalibre edilmiş” bir duruş sergileyecekler.

“Dünya teknoloji ile hızlı hareket ediyor. İstemiyormuşuz gibi davranamayız. Size sadece şu ipucunu verebilirim: aklımızı kapatmıyoruz, kesinlikle dijital dünyada, kripto para biriminde vb. deneylerin yapılabileceği yollara bakıyoruz. “

Sitharaman’ın yorumları şüphesiz dünyanın en kalabalık ikinci ülkesindeki kripto işletmeleri, kullanıcıları ve hodlers için bir rahatlama kaynağı. Bu ayın başlarında, Bloomberg’de Hindistan finans bakanına atıfta bulunan bir rapor, ülkenin tüm kripto para birimlerini yasaklayacağını söyledi.

Varsayımsal yasak, kripto topluluğu genelinde yaygın eleştirilere yol açtı ve bazıları bunu interneti yasaklama girişimine benzetti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin