YouTube, iki alanda potansiyel görüyor
YouTube, iki alanda potansiyel görüyor

YouTube açıkladı: “Bu iki alanda inanılmaz potansiyel görüyoruz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çevrim içi medya devi YouTube, içerik oluşturucular için Web3 ve değiştirilemez tokenler (NFT’ler) teknolojilerini desteklediklerini duyurdu. Açıklama resmi blog sitesinde yapıldı.

“Web3 ve NFT’ler dünyayı değiştirebilir”

YouTube’un Baş Ürün Sorumlusu Neal Mohan açıklamada şunları söyledi:

“Web3, içerik oluşturucular için yeni fırsatlar sunuyor. Blockchain ve NFT gibi yeni teknolojilerin, içerik oluşturucuların hayranlarıyla daha derin ilişkiler kurmasına izin verebileceğine inanıyoruz. Birlikte yeni projeler üzerinde iş birliği yapabilecekler ve daha önce mümkün olmayan şekillerde para kazanabilecekler.”

YouTube’da Web3 teknolojisinin olası kullanım örnekleri arasında, hayranlar tarafından doğrulanabilen videolar, fotoğraflar, sanat eserleri gibi medyalara benzersiz şekilde sahip olunması dahil. YouTube, içerik oluşturucuların işlerinden gelir elde etmelerinin bir yolu olan İş Ortağı Programında iki milyondan fazla kullanıcı kazandı.

Potansiyel büyük

Mohan, “Bu yeni teknolojilere sorumlu bir şekilde yaklaştığımızdan emin olmak için dikkate alınması gereken çok şey var, ancak inanılmaz bir potansiyel olduğunu da düşünüyoruz.” diye yazdı.

Kullanıcılar günde 700 milyon saatin üzerinde YouTube içeriği izliyor. Video paylaşım sitesi aynı zamanda Google’dan sonra en çok kullanılan ikinci arama motoru konumunda. YouTube, içerik üretenler için NFT’ler, Blockchain ve diğer Web3 teknolojilerini uygularsa, firma bu oldukça niş teknoloji alanını geniş bir küresel kitleye meşrulaştırmaya devam edebilir.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin